FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Academica Clinceni se mută din nou » 3 meciuri pe terenul echipei care i-a contestat prezența în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 09:00

Academica Clinceni, echipă al cărei stadion nu e încă gata, a fost nevoită să-și dispute partidele de pe teren propriu pe alte stadioane în acest start de campionat. Ilfovenii au jucat la Voluntari sau Giurgiu, iar acum se mută la Călărași.

Din informațiile GSP.ro, echipa antrenată de Ilie Poenaru va disputa la Călărași următoarele trei meciuri considerate pe teren propriu, cu Astra, FCSB și Viitorul. Cele două părți au semnat ieri contractul de închiriere, iar LPF și FRF au omologat stadionul de la Călărași pentru meciurile de Liga 1. 

Totuși, oficialii Academicii Clinceni și-ar dori să scape cât mai rapid de „exilul” de la Călărași, sperând să poată evolua pe propria arenă chiar de la partida cu FCSB, programată pe 28 septembrie. Șansele sunt însă destul de mici, existând în continuare destul de multe detalii de pus la punct la arena din Clinceni. 

Astfel, Dan Alexa, antrenorul Astrei, viitoarea adversară a Clinceniului, se întoarce la Călărași, echipă pe care a pregătit-o în sezonul trecut. Periplul „Chirurgului” la Dunărea n-a avut însă happy-ending, echipa retrogradând în Liga 2 la finalul sezonului. 

Nu i-au vrut în Liga 1!

Decizia e una surprinzătoare prin prisma faptului că Dunărea Călărași a fost una dintre echipele care au contestat vehement dreptul de promovare al Academicii în Liga 1. 

Atunci, oficialii Dunări au trimis un document oficial la Federație prin care au solicitat date privind finanțarea Academicii Clinceni, totul în contextul implicării lui Gigi Becali la echipa ilfoveană. Detalii pe larg, AICI!

de Andrei Chirică

Vezi și: 

Poli Iași pleacă din „Copou” pentru următoarele două luni: unde vor evolua jucătorii lui Mihai Teja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adiktedz
adiktedz  •  04 Septembrie 2019, 12:39

Suntem de domeniul penibilului, atatea echipe de L1 care nu au stadion si sunt lasate sa joace prin alte orase. Incredibil unde s-a ajuns

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  04 Septembrie 2019, 11:46

Aici laLICENTIERE functioneaza clanurile necercetae inca de Diicot !!! Sibiul trebuia si ea suspendata nu sa creeze valuri ca nu are stadion, Clinceni la fel ! Poate asa scapam de Burleanu ....daca ajung spagile pana la el !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close