FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-2

Încă doi dinamoviști de bază au ajuns la capătul răbdării: „Sunt șanse foarte mari să plec zilele viitoare”

Dinamo a câștigat deplasarea cu Hermannstadt, scor 2-0 (Fabbrini 29, Nemec 32). „Câinii” încep cu dreptul anul 2021, în ciuda problemelor financiare. Adam Nemec (35 de ani) și Paul Anton (29 de ani) spun că zilele următoare ar putea părăsi formația. +42   FOTO
Dinamo a câștigat deplasarea cu Hermannstadt, scor 2-0 (Fabbrini 29, Nemec 32). „Câinii” încep cu dreptul anul 2021, în ciuda problemelor financiare. Adam Nemec (35 de ani) și Paul Anton (29 de ani) spun că zilele următoare ar putea părăsi formația.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 20:42 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 14:50

Dinamo a câștigat deplasarea cu Hermannstadt, scor 2-0 (Fabbrini 29, Nemec 32). „Câinii” încep cu dreptul anul 2021, în ciuda problemelor financiare. Adam Nemec (35 de ani) și Paul Anton (29 de ani) spun că zilele următoare ar putea părăsi formația.

Lotul lui Dinamo se subțiază cu fiecare zi care trece. Atacantul slovac Adam Nemec a dat un ultimatum conducerii. Dacă săptămâna aceasta nu vor intra bani în conturile clubului, va pleca. 

Hermannstadt - Dinamo 0-2. Adam Nemec dă un ultimatum

„O să fac ce e mai bine pentru mine, nu mai am mult din carieră. O să caut cea mai bună decizie pentru mine, pentru familia mea. Nu pot spune acum cât mai stau. Să vedem se ce mai întâmplă zilele viitoare. Sunt șanse foarte mari să plec zilele viitoare. Nu înțeleg cum se pot întâmpla astfel de lucruri în anul 2021 și pentru o perioadă atât de îndelungată”, a declarat Adam Nemec, la Look Sport+. 

Paul Anton nu mai suportă situația de la Dinamo 

Paul Anton a ajuns și el la capătul răbdării. Le mulțumește fanilor pentru eforturi, dar nu e sigură dacă va rămâne la echipă. 

„Mă bucur că am avut o prestație bună, am înscris repede, ne-am făcut meciul ușor Am avut discuții cu fanii, situația e foarte grea, lucrurile sunt foarte confuze. Am vrut să tragem un semnal de alarmă cu acest protest. Acționarii majoritari trebuie să înțeleagă că nu poate să își bată joc de noi la infinit, trebuie să înțeleagă că dacă nu poate să își îndeplinească promisiunile si să respecte contractele, ar trebui să dea clubul altora. 

Momentan e greu să iți spun un răspuns. Până în ultima zi când voi îmbrăca acest tricou voi da 100%. Răbdarea mea este în limita legii, la fel și la ceilalți colegi. Chiar dacă am arătat devotament și iubire față de acest club, totul are o limită. Nu se poate continua așa”, a spus și Anton. 

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre Hermannstadt - Dinamo: 

Hermannstadt - Dinamo 0-2. VIDEO „Câinii” au orgoliu de play-off! Cum arată clasamentul ACUM

Eroul ultimei victorii cu FCSB și-a depus memoriu și pleacă de la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mehighms
mehighms  •  14 Ianuarie 2021, 09:08
Postat de creeperno pe 13 Ianuarie 2021, 22:39

Stati linistiti ca zilele urmatoare intra banii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  14 Ianuarie 2021, 08:47
Postat de Mihnea Ilie pe 13 Ianuarie 2021, 21:52

,, Acționarii..nu poate,,... Mama ei de limba romana.. Alooo, ziariștii.. Se aude????

"Paul Anton..nu e sigură dacă va rămâne la echipă..."

creeperno
creeperno  •  13 Ianuarie 2021, 22:39

Stati linistiti ca zilele urmatoare intra banii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează