FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Adio, FCSB!? Laidouni i-a enervat pe șefii de la Voluntari: „Era derutat, Bergodi n-a vrut să-l folosească! De săptămâna viitoare e netransferabil”

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2019 10:11

Aissa Laidouni (mijlocaș, 22 de ani) este tot mai departe de un transfer la FCSB, după cum reiese și din declarațiile lui Ioan Andone, managerul general de la Voluntari.

Andone, 59 de ani, a vorbit după meciul Voluntari - Sepsi 0-0 despre absența lui Laidouni din echipa de start, dar și despre viitorul francezului.

„Cristiano Bergodi nu a dorit să-l utilizeze, deoarece nu era concentrat la meci. În ultimele zile a fost derutat. Nu știa dacă-l ia Gigi, dacă nu-l ia. Noi, cluburile, ne-am înțeles.

El și-a delegat impresarii să-i negocieze contractul, dar aceștia nu s-au înțeles la salariu. De săptămâna viitoare va fi cu mintea la Voluntari, pentru că nu mai e transferabil”, a spus Ioan Andone, conform TV DigiSport.

FCSB nu-l mai vrea

Gigi Becali, patronul FCSB, le-a închis telefonul impresarilor lui Laidouni, când a auzit pretențiile exagerate ale jucătorului.

„Dacă vă spun condițiile în care voia să vină Laidouni... Voia contract pe 3 ani și după aceea să rămână liber. Voia salariu de 13.000, 16.000 și 19.000, să crească în fiecare an. Mai cerea bonus de 1.000 de euro la fiecare gol și pasă de gol și procent de 20% din viitorul transfer. Am început să râd și am închis.

Uite cum își bat joc impresarii de un fotbalist. Mai stă un an acolo, pe 4.000 de euro salariu, și poate retrogradează. Așa se pierde un jucător. Eu nu vreau să am legături cu impresarii. Au niște idei nebune, de te doare capul”, a declarat Becali la Pro X.

6 goluriși 3 pase decisive a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari

Citește și:

Gigi Becali explică de ce nu l-a mai adus pe Aissa Laidouni: „Am început să râd și am închis!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
815309251857881
Popa George  •  13 Iulie 2019, 13:54

de la voluntari pleaca in madagascar la alergat de impresari(nu vreau sa zic maimute}

persanu
persanu  •  13 Iulie 2019, 11:51

Și din nou impresarii au șansa să reteze din fașă viața de fotbalist al unuia care muncește cu sudoare pe tot corpul, în schimb impresarii merg în mașini de lux cu aer condiționat. Felicitări. Dar stau și ma gândesc, ce va spune Becali dacă copilul ăsta se va vinde pe 5-10 milioane într-un campionat puternic... Aaaa am vrut să-l iau dar nu ma lăsat x nu ma lăsat y. Și uite așa ne spune el cum este mare scouter, manager, antrenor, patron și mâine poimâine întra în teren și ne demonstrează ce mici sunt Messi și Neymar pe lângă el când da gol din foarfecă. Dacă ziarul ăsta ar colecta câte un virus la fiecare articol ar fi BecaliVirusMallwere iar toate antivirusurile din lume nu ar mai curăță ziarul, nici măcar clorul.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  13 Iulie 2019, 11:24
Postat de zizu pe 13 Iulie 2019, 11:17

Asta e.....opinia lui becali,care știe , acum e alb iar peste jumătate de oră e ...mov,galben,roșu,după cum se trezește infractorul

Insa, are dreptate cu impresarii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează