FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

Detaliul observat de Adi Ilie la Rapid: „Când s-a întâmplat ultima oară?”

Adrian Ilie
Adrian Ilie

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 11:26 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 12:58

Adrian Ilie, fostul mare atacant al naționalei României, a analizat derby-ul FCSB - Rapid 3-1, din etapa #17 din SuperLiga.

Legenda Stelei consideră că Rapid nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere al jocului. Problema giuleștenilor remarcată de Adi Ilie este că nu marchează suficient de mult din acțiune.

Declarația lui Alexandru Ioniță i-a lăsat perplecși pe rapidiști după înfrângerea usturătoare din derby
RAPID
Declarația lui Alexandru Ioniță i-a lăsat perplecși pe rapidiști după înfrângerea usturătoare din derby

Adrian Ilie: „Rapid nu marchează suficient de mult din acțiune”

„Nici Rapidul nu trece printr-o perioadă bună. Nu marchează din acțiune foarte multe goluri, nu în ultimul timp. Trece printr-o perioadă bună în clasament, ca rezultate, dar nu ca joc. 

Ei nu marchează aproape deloc din acțiune, e greu să înscrii în derby-uri. Ultima dată cred că au marcat cu Botoșani din acțiune. Rapid suferă din punct de vedere ofensiv. Nu joacă rău, giuleștenii sunt ordonați, doar că Steaua a fost mult peste aseară”, a declarat Adrian ilie la Fanatik.

Ultimul gol marcat de Rapid din acțiune în campionat a fost pe 14 octombrie, la 2-0 cu Hermannstadt. Atunci, Emmers dădea gol cu călcâiul. A urmat 1-1 cu Farul, unde Săpunaru a marcat cu capul după centrarea din lovitură liberă executată de Ioniță II.

Apoi, Rapid a înscris două goluri din penalty cu CFR Cluj, prin Săpunaru și Dugandzic. Croatul a marcat tot de la 11 metri și cu FCSB.

Xian Emmers deschide calea Rapidului către o victorie importantă cu o superexecuție

Citește și: 

Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby

Analiza lui Gică Popescu după FCSB - Rapid: „Mă așteptam să aibă o altfel de reacție”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
toteubre
toteubre  •  08 Noiembrie 2022, 16:14

CFR marchează marea majoritate a golurilor din faze fixe si sunt campioni de 5 ani la rand. Rapid e pe 2

rumunek
rumunek  •  07 Noiembrie 2022, 17:27
Postat de boerbist pe 07 Noiembrie 2022, 14:18

Ai de grija, Cobra, ca iti face dom’ Talpan referat disciplinar…

Acum trebe să-l dea și pe el jos de pe perete. Gata cu Cobra în muzeul din Ghencea. Acolo e ca la armată, o greșeală și gata, ești șters din analele istoriei.

Cronos666
Cronos666  •  07 Noiembrie 2022, 15:16
Postat de grigs1981 pe 07 Noiembrie 2022, 14:03

Ady Ilie si altii se prefac ca nu stiu...Zecesb a incheiat campania europeana!S-***"!Nu le trebuie antrenor,il au pe Neubert cu pliculetele!La ***...d-aia au inceput sa dea goluri si cu coatele...hai,bre,va faceti ca nu stiti,in campionatul romanesc nu sunt controale antidoping!

Doare adevarul satranistule! Nu mai jucati nimic de ceva etape. Sapun, Brazil si Grig stiu sa dea doar la gioale si sa faca scandal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează