FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu anunță că Napoli va pleca cu o avere de la Craiova, după 7 luni de mandat: „Nu l-am umilit, nu l-am batjocorit”

Nicolo Napoli. 
Foto: Facebook @FCU Craiova
Nicolo Napoli. Foto: Facebook @FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 13:08 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 14:11

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit că tehnicianul italian Nicolo Napoli (61 de ani), instalat pe banca oltenilor în noiembrie 2022, ar fi trebuit să fie numai intermiarul formației craiovene până în această iarnă, însă, datorită rezultatelor bune, omul de afaceri a optat ca antrenorul să rămână până în această vară la echipă. 

Finanțatorul grupării din Bănie a mai spus că Nicolo Napoli va pleca de la Craiova cu peste 140.000 de euro net în conturi și că italianul nu a fost umilit la echipă, așa cum ar fi spus mai multe persoane din lumea fotbalului românesc. 

Doi foști antrenori de la FCSB, pe lista clubului din SuperLigă
ANTRENORI
Doi foști antrenori de la FCSB, pe lista clubului din SuperLigă

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Pe Nicolo Napoli l-am adus pentru interimat, care apoi s-a prelungit”

„Pe Napoli l-am adus pentru interimat, care s-a prelungit. Până la urmă au fost rezultate bune şi am mers până în vară. Au fost trei luni de zile, apoi s-a prelungit până în vară, iar între noi e o relaţie pe care mulţi n-o înţeleg.

Nu l-am umilit, nu l-am batjocorit. 140.000 de euro a câştigat în mai puţin de un an. Cum l-am umilit?”, a declarat Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, potrivit Orange Sport. 

În cel de-al nouălea mandat pe banca celor de la FCU Craiova 1948, Nicolo Napoli a adunat, până acum, 26 de partide, înregistrând 14 victorii, 7 egaluri și 5 înfrângeri. Mai are de disputat un meci, barajul de Conference League cu CFR Cluj. Cârma echipei va fi preluată de la 1 iulie de portughezul Joao Janeiro. 

Citește și: 

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Ratează barajul pentru Conference? Dan Petrescu, reclamat la Comisii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  31 Mai 2023, 20:04

Lasa Ba, ca la iarna il chemi pentru a 10-a oara… circ la clona, da afara bufonul, adu inapoi bufonul….clonache… sunteti terci!!!!’echipa sarului de pe langa Craiova, fake ul de booveni!!

gazistu
gazistu  •  31 Mai 2023, 15:11

ce are Napoli de nul pastrezi? tio dus echipa aproape pe locul 1 in playout, si a calificat-o la baraj cu CFR //... ce vrei mai mult...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Mai 2023, 14:38

mititelu este un prost care crede ca daca plateste salariile la zi face o fapta buna ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează