FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

Adrian Mititelu a declanșat o rafală de acuzații la adresa lui Mihai Rotaru
Adrian Mititelu a declanșat o rafală de acuzații la adresa lui Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 12:45 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 15:33

Pentru Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, „rana” dezafilierii din 2011 e încă sângerândă. Iar apropierea derby-ului local cu CS Universitatea Craiova a declanșat o criză de nervi acută a acestuia. Mititelu l-a atacat din toate direcțiile pe Mihai Rotaru, omologul de la CSU, în cadrul unei intervenții televizate în care a adus acuzații deosebit de grave la adresa acționarului principal de la CS Universitatea. 

Pe un ton ridicat, Adrian Mititelu a început prin a-și exprima indignarea față de cei care-l prezintă în spațiul public pe Mihai Rotaru drept patronul Universității Craiova. A urmat un monolog agresiv al finanțatorului de la FCU, pe care nici Mihai Mironică, moderatorul emisiunii de la Pro Arena, nu a putut să-l stăvilească.

Mititelu ia peste picior CSU Craiova și anunță triumfal: „E momentul să-i batem!”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Mititelu ia peste picior CSU Craiova și anunță triumfal: „E momentul să-i batem!”

Adrian Mititelu: „Rotaru e patron? Cine l-a împroprietărit?!”

„Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate - valori precum dreptul la muncă - lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis. 

De unde a primit Rotaru acest drept? (n.r. - de a conduce Universitatea Craiova) I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»...El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui Rotaru!”, a declarat Mititelu senior, la Pro Arena. 

Adrian Mititelu: „Universitatea e doar un nume de scenă. Ei, de fapt, nu sunt Universitatea Craiova!”

„Acesta și-a continuat tirada la adresa marelui său rival: „Complice, Federația Română a modificat legea. Au schimbat regulamentul de organizare si au spus că poate să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. Țineți minte, Universitatea e doar un nume de scenă. Ei, de fapt, nu sunt Universitatea Craiova! 

Dar nu-i mai spuneți lui Rotaru patronul Universității Craiova! E fără tăgadă faptul că Rotaru conduce acea echipă, dar el nu e patron! E cel mai mare demagog! Nu-l jignesc, spun doar că e un beneficiar”, a mai spus Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu: „Eu jucam pe la Severin, iar pe munca mea, Rotaru își sponsoriza noul club!”

În 2013, după ce ni s-au făcut cele mai grave și neîntâlnite cazuri de abuz din fotbal, am fost dat afară de pe «Ion Oblemenco». Mișelește, cu japca! 

Am fost dați afară, fără să se țină cont de munca mea și de investiția mea. Eu jucam pe la Severin, iar pe munca mea, Rotaru își sponsoriza noul club! Și-a construit bază în Valea Jiului din banii craiovenilor! Asta a făcut individul Rotaru Mihai! 

CSU este cea mai ajutată echipă, iar mie mi s-a furat un club cu japca. Este o echipă politică. Rotaru a devenit bogătaș, cu aere de mare patron. Întrebați-l ce escrocherii a făcut, ăsta e adevărul! Rotaru dă mesaje, vine cu diversiuni, dar adevărul va ieși la iveală cândva. Toți știu, în inima lor, că echipa mea e cea adevărată. Șapte ani de zile, Rotaru m-a blocat!”, a adăugat Mititelu. 

Mititelu, acuzații deosebit de grave: „Rotaru m-a băgat în pușcărie, am fost executat!”

Într-un moment în care monopolizase complet dialogul, Adrian Mititelu a lansat și cele mai grave acuzații, punând condamnarea sa din 2020 în cârca aceluiași Mihai Rotaru.

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. 

- Adrian Mititelu

Am și dovezi... Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (...) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!

- Adrian Mititelu

Adrian Mititelu: „Rotaru pozează în lux, dar l-ar da imediat pe Andrei Ivan”

Adrian Mititelu și-a continuat tirada, acuzându-l pe Rotaru că „pozează într-un afacerist de succes”, deși situația contabilă de la Universitatea Criaiov ar fi exact pe dos. Patronul lui FCU e convins că Andrei Ivan va fi vândut de rivala din oraș la prima ofertă. 

„Pentru el, contează doar banii, de asta a spus că meciul cu Zorya e cel mai important al sezonului. De asta vrea să ajungă în grupele Conference League, să ia 3-4 milioane de euro. 

Dar dacă Rotaru pleacă mâine de la Craiova, lasă el ceva în urmă? Văd că îl tot lăudați și mă luați pe mine în derâdere. Sunt singurul care a făcut modernizări pe «Ion Oblemenco»!. 

Dacă primește un milion de euro pe Andrei Ivan, îl dă imediat. El pozează în lux, parfumuri, haine scumpe, dar l-ar da în secunda doi pe Andrei Ivan, ce dracu'?! Eu nu pozez în altceva. Sunt ceea ce sunt, dar Rotaru pozează într-un afacerist. Singurul afacerist e Dan Șucu de la Rapid, restul sunt pe domeniul imobiliar”, a mai afirmat patronul revelației din acest start de sezon. 

GSP.ro a scris marți despre interesul francezilor de la Bordeaux, care ar fi tentați de un transfer al lui Ivan.

Știm că CSU e o echipă foarte grea, chiar dacă, aparent, nu traversează un moment foarte bun. Dar simt că e un moment în care am putea să-i batem! Fotbalistic, suntem cel puțin egali cu ei, dar cei de acolo au mai multă experiență, au jucat mai mult pe «Oblemenco».

- Adrian Mititelu, despre derby-ul cu Universitatea Craiova

VIDEO Adrian Mititelu face un exercițiu de imaginație: „Să-l vedem pe Rotaru în locul meu, cu echipa în Liga 4, afacerile blocate și fără ajutor politic!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Rotaru, răbufnire fără precedent: „Ne batem cu saci fără fund! I-ați văzut inepțiile?!”

Zorya Luhansk - Universitatea Craiova se vede la TV » Ce televiziuni transmit duelul din Conference League

Mihai Rotaru reacționează după interesul apărut pentru Ivan: „Am mai spus asta și acum câteva luni” + Ce transferuri mai vrea să facă la Universitatea Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (101)
Traiminromania..
Traiminromania..  •  04 August 2022, 09:36

Cat timp e mafiotul/ infractorul de iorgulescu la lpf , o sa fie la fel de jale ca si pana acum

FCSpreB
FCSpreB  •  03 August 2022, 22:22

Urasc ambele echipe din craiova dar are dreptate in tot ce zice... craiova a fost patronata de el. A lui rotaru e o clona ce ar trebui sa joace in liga a4a

calinezu
calinezu  •  03 August 2022, 21:48

Niciodata clonat!!!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează