FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu îi trântește ușa în nas lui Gigi Becali: „Bauza nu va pleca niciodată la FCSB”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 08:32 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 09:11

După ce i-a prelungit contractul lui Juan Bauza (26 de ani) până în 2025, Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a ținut să asigure că mijlocașul argentinian nu se va transfera niciodată la FCSB.

Bauza este noua feblețe a lui Gigi Becali din SuperLigă. Patronul celor de la FCSB trebuie să-și ia gândul însă de la transferul acestuia. Mititelu i-a făcut clauza de reziliere de 8 milioane de euro și a anunțat că nu va exista nicio negociere între cele două cluburi. 

Adrian Mititelu, intervenție la miezul nopții: „Răbdarea la Craiova e greu de menținut! Acum nu am alternativă”
FCU Craiova
Adrian Mititelu, intervenție la miezul nopții: „Răbdarea la Craiova e greu de menținut! Acum nu am alternativă”

Adrian Mititelu: „Bauza nu va pleca niciodată la FCSB”

Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza. 

Am primit întrebări de la cluburi serioase pentru Bauza, din țările arabe, sper să vină și din Europa. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că dacă vine ofertă bună îi dăm drumul vara viitoare. Domnul Becali mi-ar da și două milioane, dar nu mă interesează pe mine. 

Nu mi-a transmis, dar sunt convins că așa e. El, când a spus de un milion, a spus ca să vadă cum reacționez eu. Bauza nu se va transfera la FCSB pentru că are cota mult mai mare. Dacă e sănătos, va fi un transfer foarte important pentru fotbalul românesc”, a declarat Adrian Mititelu potricit digisport.ro.

Dacă-l dau pe Edjouma cu 5 milioane, îl iau pe Bauza cu 1 milion și îl dau cu 10. Poate m-a auzit Mititelu și zice «dă-mi banii de acum și-l iei la iarnă.» A pus el 8 milioane (n.r. - clauza de reziliere), dar dacă-i dau acum un milion, mi-l dă.

-Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Mi-am dat seama că am greșit! Nu trebuia să judec cu sufletul”

Citește și alte știri din Liga 1: 

S-a rupt lanțul de iubire? » Mirel Rădoi, sub presiune mare înainte de derby-ul cu FCSB
CSU CRAIOVA
S-a rupt lanțul de iubire? » Mirel Rădoi, sub presiune mare înainte de derby-ul cu FCSB
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”
FCSB
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
legio.sud
legio.sud  •  17 Septembrie 2022, 11:41

Ce își mai permite GG fata de mititel , a ajuns de rasul bercenarului prin ce spune GG “ i-a pus clauza 8 mil. dacă ii dau 1 mil. mi-l da , ha , ha , ha “ !!!

schalker
schalker  •  17 Septembrie 2022, 09:38

Bai baieti rau ati ajuns ca publicatie sportiva. Ce gazetasporturilor? Voi ar trebui sa va numiti cancanulfotbalului. Numai stiri de 2 randuri din Supermamaliga1, ce zice unul sau altul despre balbailapopescu, cum s-a pregatit unul se se arunce de la etaj, ce a mai facut gagica ,,nustiucarui,, fotbalist. Pe lumea asta mai exista si handbal,baschet. Bai baieti stiti ca aproape se termina campionatul european de baschet, iar gsp nu a scris un rand despre asta? Mai avem si noi campionate de handbal si de baschet. Dar voi scrieti de puscariasii Mititelu,Becali, MM. Asta ati devenit ,cancanul fotbalului.

gigimarga2
gigimarga2  •  17 Septembrie 2022, 09:34
Postat de iri_ pe 17 Septembrie 2022, 09:25

Cuplul perfect astia doi, absolventi de facultate, domnul Mititelu si domnul Becali...

Fara astia doi fotbalul nostru ar fi cu adevarat gri. Clovni adevarati .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează