FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Adrian Mititelu, despre scandalul cu Mihai Rotaru: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit! A vrut să mă omoare!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 20:15

Adrian Mititelu a vorbit deschis, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, despre conflictul pe care îl are cu Mihai Rotaru, patronul rivalei din oraș.

- Adrian, câți bani ai băgat în fotbal?
- 37-38 de milioane!

- Bani pierduți?
- Nu știu, dar toți sunt băgați în fotbal! Din vânzarea lui Compagno banii intră în club, nu intră la mine. Pierderea mea a fost că am pierdut șase ani din viață. Și investiții de zeci milioane pe care mi le-a blocat Rotaru.

- Și fiul tău mi-a spus că Rotaru ți-a blocat anumite afaceri, terenuri. Niciodată n-ai încercat să o lămurești direct cu el?
- Am încercat și mi-a cerut prin Vasile Șiman zece hectare de teren ca să mă lase în pace. Și să-i cumpăr CSU! Deci mi-a cerut zece hectare din terenul valoros să-i cumpăr CSU. Totul ca să mă lase în pace.

- Și ce-ai făcut?
- Am anunțat DNA și s-a pus la cale un flagrant. Cu jumătate de oră înainte de a se face flagrantul, Rotaru a fugit la birou și tot dosarul a fost mușamalizat după aia.

- Acum în ce relații ești cu el?
- N-am nicio relație. Nu pot să am o relație cu un om care a vrut să mă distrugă și care mi-a furat șase ani din viață, care mi-a furat în Craiova afacerea și identitatea! O mare parte din suporteri au orchestrat la echipa asta. Eu am fost defăimat, umilit, batjocorit...

- Spune-mi...
- El a prosperat în Craiova cu un stadion nou care i s-a pus pe tavă. El a luat 50 de milioane de la ANRP și a băgat banii în fotbal. Bravo lui! Eu nici acum n-am luat banii de la ANRP și am dosarul acolo din 2007. A fost și susținut politic! Eu am fost hulit, batjocorit și umilit.

- Vezi vreo posibilitate să te împaci cu el?
- Nu pot nici dacă aș vrea! El a vrut să-mi distrugă familia, a vrut să mă omoare, credeți-mă! La figurat, nu la propriu. Credeți că este o întâmplare condamnarea mea?

- Adică?
- Eu am fost condamnat de un judecător care este tovarăș cu prietenul Rotaru, după ce am fost achitat la fond. Eu am fost condamnat, iar pentru un caz identic Sandu și Dragomir au fost achitați de Curtea de Apel. Eu am luat trei ani de închisoare cu executare... Atenție!, fără antecedente penale, fără prejudiciu. Ați mai pomenit evaziune fiscală fără prejudiciu?! Am fost condamnat pe nedrept și am fost executat de Mihai Rotaru pentru că încă de când eram în Divizia B a fost plănuită condamnarea mea!

- Dar de ce crezi că Rotaru s-ar fi pornit împotriva ta?
- S-au temut să nu revină echipa, asta a fost prima chestie. Ei știau că, dacă revine echipa mea, le creez haos și că o mare parte din suporteri se vor întoarce înapoi.

- Acum, CSU are mai mulți suporteri!
- Corect! La Craiova știți foarte bine că sunt de rezultat și ei au fost ani de zile sus. Au făcut o echipă foarte bună, au și stadion nou. Dar suporterii fanatici 80 la sută sunt cu noi! Suporterii dispar de la o zi la asta, dar pe cei fanatici e mai greu să-i iei! Și a încercat să-i ia inclusiv cu bani, dar n-a putut.

- Deci ruptura cu Rotaru e ireversibilă?
- Dacă ar fi pentru binele fotbalului craiovean, aș face orice! Eu am intrat în fotbal nu ca să fie două echipe în Craiova și să fie dezbinare în oraș. Dar nu mă pot lăsa călcat în picioare și batjocorit. Câte am făcut eu pentru această echipă? Câtă suferință? Câte sacrificii financiare? Mi-am pus gaj casa și bunurile mele de suflet. Am fost la un pas să-mi pierd casa pentru echipa asta! Ce rău am făcut eu fotbalului? Am fost executat!

Noi emoții pentru Adrian Mititelu » „Am făcut 20 de luni de închisoare, dar există riscul ca în octombrie să mă întorc două luni în pușcărie!”

CITEȘTE ȘI:

Îndemn de totul sau nimic pentru Gigi Becali: „Să-l țină tot meciul pe teren și dă 30 de goluri până în vară! Dacă nu, MĂ LAS de fotbal”
FCSB
Îndemn de totul sau nimic pentru Gigi Becali: „Să-l țină tot meciul pe teren și dă 30 de goluri până în vară! Dacă nu, MĂ LAS de fotbal”
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”
DIVORȚ
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
prazberg
prazberg  •  08 Septembrie 2022, 23:12
Postat de tikitakabarceloona pe 07 Septembrie 2022, 21:09

Are dreptate FCU ESTE STIINTA

Fix cum clona F.C. R e Rapid Bucuresti, nu? Va mai pupati bot *** cu pesedeu'?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

GionVaiani
GionVaiani  •  08 Septembrie 2022, 11:23

Nu stiu de ce Rotaru nu-l da in judecata pe asta pentru defaimare si alte cele ! Omul e transpirat sub brat ...deci nu e zeu. :) As vrea sa nu mai vad ... mufa astuia pe sticla, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adi1188
Adi1188  •  08 Septembrie 2022, 11:01

Dragomir i-a spus sa retraga dosarul din civil ca il dezafiliaza ptk nu avea voie sa mearga sa judece in civil pana nu termina toate caile de judecata sportiva Nu cred ca Rotaru i a zis sa sustraga bunuri din cadrul clubului aflate sub sechestru( Nila Costea) si sa il dea lui nea Gigi

Vezi toate comentariile (30)
Comentează