FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu prezintă un „adevăr crunt”: „Craiovenii sunt suporteri de rezultat! Așa e și la echipa care ne-a furat fanii”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 11:12 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 11:18

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul lui FCU Craiova, spune despre microbiștii din orașul doljean că „sunt suporteri de rezultat”. 

Luni seara, FCU Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, 1-3, și a ajuns la 7 etape consecutive fără victorie în campionat.

Rezultatele recente și locul echipei din clasament, 14, îi neliniștesc pe suporteri, care în semn de protest se prezintă în număr mic la meciurile de acasă și critică deciziile luate de conducerea echipei.

În replică, Adrian Mititelu, patronul clubului, spune că suporterii din Craiova „sunt de rezultat”, indiferent dacă aceștia susțin FCU sau rivala locală CS Universitatea.

Reacția lui Joyskim Dawa, după ce nepotul lui Gigi Becali a intervenit să fie dat afară
FCSB
Reacția lui Joyskim Dawa, după ce nepotul lui Gigi Becali a intervenit să fie dat afară

Adrian Mititelu: „Suporterii din Craiova sunt de rezultat, ăsta este adevărul”

„Dacă toți vorbesc de rău, normal că ne afectează. Suporterii sunt foarte supărați, se plâng și creează o stare... pun paie pe foc! Deja anunță apocalipsa, B-ul și alte nenorociri.

Suntem la începutul unui campionat, la 35-40% din el. Asta este, sunt șanse mari să ratăm play-off-ul, dar asta nu înseamnă că se termină fotbalul aici. Probabil va fi mai bine pe viitor.

Adevărul crunt este că suporterii din Craiova sunt de rezultat. Ăștia sunt. Restul, o mie, două mii, care au venit și la Liga 4, și la Liga 2... Nu se întâmplă doar la noi, dar și la cealaltă echipă, care ne-a furat cea mai mare parte a fanilor. Și la ei, când au mers mai prost, s-a întâmplat aceeași chestie.

La Craiova, dacă n-ai rezultate, suporterii stau acasă și încep să critice. Ei sunt foarte pricepuți, știu ce trebuie făcut, «Bagă-l pe ăla, schimbă-l pe ăla, ăla e prost, ăla e bun». România este un fenomen, mai ales în sudul țării. La Cluj e altceva, la UTA... indiferent ce se întâmplă, stadionul este plin.

La noi, cum are echipa 2-3 rezultate proaste, îți dau în cap și încep să te jignească. Suporterii nu au rămas ca pe timpuri, ca acum 20 de ani”, a afirmat Mititelu la Pro Arena.

7.700este media spectatorilor de care beneficiază FCU Craiova la meciurile de pe teren propriu

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce a spus Dan Petrescu după ce a auzit că Nelu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu: „Asta e clar!”

Adrian Mititelu, nervos după CFR Cluj - FCU Craiova! Un nou atac: „A fost cea mai mare greșeală! S-a distrus echipa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Bancone11
Bancone11  •  08 Noiembrie 2022, 21:21

Pai dute ba la Uta nu înțelegi că lumea din Craiova nu va vrea ?? Sau la Tg Jiu ca acolo aveți public Fcu Tg Jiu și gata ai rezolvat problema ..ei vezi că la "cealaltă echipă "adică Universitatea Craiova la ultimul meci cu U Cluj au fost 14000 de suporteri....zici Ajica și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  08 Noiembrie 2022, 20:34

E atat de dus acest Arestat… cum sa ii fure cineva fanii? El e cu furatul! A si fost Arestat pentru furt din averea statului! Cine poate fi fan al nimicului? Unde era echipa lui in 2013, dar 2014, 15, 16????? Acolo, la booveni nu era nimic! Deci fanii cui?????? Cine iubeste o echipa care vrea sa dure nume si glorie? Cine iubeste o echipa al carei pteon p muta azinla Turnu Severin, maine la Targu Jiu, la Petroșani? Ce e echipa e aia fara nume (fcu estw numele si nu reprezinta inițiale de la jimic) ?? Ce echipa e aia fara sediu? Fara oras? Fara culori? Fara istorie..e un fakeu… si atat

10iul73
10iul73  •  08 Noiembrie 2022, 19:20
Postat de observator_federal pe 08 Noiembrie 2022, 14:00

Craiovenii nu sunt neapărat suporteri de rezultat (nici nu văd de ce ar fi de reproșat asta suporterilor!!) ci suporteri avizați... Vorbim despre publicul de la tribuna a doua și de la oficială (deci din zonele în care Mititelu NU are aproape deloc susținere) extrem de pretențios și critic, care reacționează instant cu admonestări la adresa favoriților când nu joacă bine, dar se știe că izbucnirea tribunei este senzațională în momentele de foc ale meciului - adversarii și deopotrivă arbitrii adversari au de suportat senzații "interesante". Nu îi enervați pe suporterii Științei!! Uite, de pildă, Mititelu i-a enervat cu declarația lui prea generalizatoare. .. (Comportamentul suporterilor olteni este oricum mai logic decât cel al cetelor de tineri necopți care cântă -un fel de a spune- tot meciul, sau scandează trivialități tocmai fiindcă educației de acasă i-a luat locul cea de turmă. Se pare că copchii în negru pe care televiziunea ni-i arată cu obstinație la meciurile Fcsb pe Arena Națională nu pricep decât sulerficial jocul de fotbal)

Corect,noi avem pe stadion între 10000 și 15000 mii de spectatori,Ajica bate câmpii,la el ...este adevărat ca au rămas cei care merg pt rezultat... încă o data jignește orașul Craiova !?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează