FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj are înlocuitorul pregătit! Pe cine aduce Varga, dacă Petrescu pleacă la națională

Adrian Mutu, favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj
Adrian Mutu, favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 18:36 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 19:22

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a negociat cu FRF venirea la națională. „Bursucul” va da un răspuns la finalul anului. În cazul în care Petrescu va accepta oferta Federației, Neluțu Varga, patronul campioanei, își poate pune în sfârșit în aplicare planul de a îl aduce pe prietenul Adrian Mutu în Gruia.

  • Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, l-a sunat pe Dan Petrescu pentru a îl intreba daca el va fi noul selecționer. 
  • Răspunsul lui Petrescu: „Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei”.
Adi Mutu îl înțelege pe Denis Alibec: „E un caracter de nota 10, dar ce face Dan Petrescu e altă mâncare de pește”
CFR Cluj
Adi Mutu îl înțelege pe Denis Alibec: „E un caracter de nota 10, dar ce face Dan Petrescu e altă mâncare de pește”

CFR Cluj. Adrian Mutu, favoritul lui Neluțu Varga

Așadar, Petrescu va lua o decizie finală după 19 decembrie, când e programată ultima etapă din 2021. Dacă SuperDan alege să meargă la națională, favorit să devină noul antrenor al ardelenilor este Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de FCU Craiova.

Este de notorietate prietenia dintre Neluțu Varga și Mutu. Pe 21 octombrie, Gazeta scria despre problemele de la CFR Cluj, cauzate în principal de parcursul slab din Europa, și de planul lui Varga de a renunța la Petrescu pentru a-i face loc lui Mutu.

Omul-cheie de la CFR contra-Mutu a plecat!

Marian Copilu, fostul președintele al lui CFR Cluj, i-a anunțat pe apropiați în perioada în care se discuta despre varianta ca Mutu să preia CFR că ia în calcul să plece de la Cluj dacă patronul Nelu Varga va opta pentru această variantă.

Copilu nu credea că Mutu e un antrenor îndeajuns de bun pentru CFR Cluj și nu dorea să rămână în club pentru a colabora cu acesta.

Impediment inexistent în prezent: Copilu a plecat de la CFR la sfârșitul lunii august, „la pachet” cu Marius Șumudică.

CFR Cluj are înlocuitorul pregătit! Pe cine aduce Varga, dacă Petrescu pleacă la națională
Adrian Mutu e prieten cu Neluțu Varga, patronul CFR-ului

Adrian Mutu a reușit doar la naționala U21

Mutu a antrenat naționala U21, pe care a calificat-o la Euro 2021, unde a terminat grupa neînvinsă, însă nu s-a calificat în fazele eliminatorii. 

În rest, „Briliantul” nu are mare experiență, antrenând, înainte de lotul U21, doar la Voluntari, unde a evitat in extremis retrogradarea, și la echipa a doua a celor de la Al-Wahda, din Emirate.

Nu a avut succes nici în ultimul mandat, la FCU Craiova, de unde a plecat după numai 12 etape (3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri).

Florin Bratu: „Rădoi și Mutu au avut generații mai bune la U21”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Ilie Dumitrescu nu-l menajează pe Denis Alibec, exclus din lot de Petrescu: „Nu poți să faci așa ceva”

Încă un scandal la CFR Cluj! S-au luat la bătaie de față cu Petrescu » Decizia luată de tehnician

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
117408933961919
Stan Saitan  •  03 Decembrie 2021, 18:24

iar il da afara? :D

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  03 Decembrie 2021, 07:32
Postat de ionica007 pe 03 Decembrie 2021, 07:00

Aducerea lui Mutu la CFR echivaleaza cu falimentul acestui club... Varga daca vrea sa-si bata joc de banii lui, Mutu e solutia...:)

Dacă vine Mutu îl plătește și Becali numai așa poate lua titlu echipa lui Becali.

jabs
jabs  •  03 Decembrie 2021, 07:10

de ce credeti ca la cfr vin balaj,mara...etc,iar mai nou se trateaza cu dani coman.....pentru ca ...orice altceva decat investitii in fotbalisti.EuroPAPA....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează