FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - RAPID 1-1

VIDEO CU FAZA Adrian Mutu, despre problemele Rapidului: „Ține de bucătăria internă!”

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a refuzat să discute în profunzime despre problemele medicale din lot. +11   FOTO
Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a refuzat să discute în profunzime despre problemele medicale din lot.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 21:40 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 21:40

FC Argeș și Rapid au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 19 din Superliga. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a refuzat să discute în profunzime despre problemele medicale din lot. 

Adrian Mutu a trebuie să apeleze la jucători din academia clubului pentru a completa foaia de joc la mecul cu FC Argeș. Antrenorul giuleștenilor speră ca la meciurile următoare să poată alinia o echipă mai solidă.

Japonezi? Nu, români! Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului: „Jos pălăria!” » Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor
RAPID
Japonezi? Nu, români! Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului: „Jos pălăria!” » Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor

Adrian Mutu, după FC Argeș - Rapid 1-1

„Un meci echilibrat, prima repriză a noastră, puteam majora scorul. Cât am fost proaspeți, am fost în control. Pe bancă am avut 5 jucători din Academie, așa că ne mulțumim cu un egal. Nu avem ce face. Nu există o explicație pentru acidentări, cred că e ghionion. În rest, ține de bucătăria internă și nu are rost să vorbim acum.

Belu are 30 de minute jucate în tot campionatul, Vojtus are 45. Pe bancă, singurul cu experiență și care putea intra a fost Ciobanu. Ceilalți erau copii. Eu cred că ăștia suntem, nu trebuie să ne văităm. Mergem înaintea, sperăm să mai recuperăm din ei.

Când nu ai soluții pentru a aduce prospețime, e greu. Lucrurile ar fi stat altfel dacă aveam schimbări în față. Asta este, fără scuze și trebuie să scoatem tot ce putem mai departe”, a spus Adrian Mutu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Pe 10 decembrie, Arena Națională va găzdui un eveniment amical la care vor lua parte Rapid, Fiorentina și Borussia Dortmund. Accidentările din lotul giuleștenilor îl încurcă pe Mutu: „Era un turneu organizat dinaintea, am acceptat invitația înaintea să știm situația. Vreo trei jucători s-au accidentat în meciul de pregătire de la Brașov. Vom aborda turneul cu mulți tineri”.

VIDEO CU FAZA. Alexandru Greab, gafă uriașă la golul de 0-1 din FC Argeș - Rapid

Citește și alte știri din Superliga:

VIDEO Invincibilitatea lui Petrea s-a oprit în fața lui Petrescu » CFR Cluj învinge Chindia și rămâne în coasta liderului Farul! Clasamentul ACUM

Au venit sancțiunile după evenimentele de la derby-ul Olteniei » 10 suporteri au fost interziși pe stadioane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
corbea
corbea  •  05 Decembrie 2022, 09:19

Nu ma mai leg de mutu pentru ca am spus-o de la numirea lui ca este praf ca antrenor, a lasat prapad pe unde a trecut... El se crede asa de mare ca nu este niciodata vina lui..... Eu cred ca adevarata problema este la cei care conduc: nu este posibil sa nu vezi ca de atatea meciuri echipa este praf, nu joaca nimic si sa vii dupa pauza asta cu atatia jucatori accidentati si cu restul nepregatiti (ma uitam la ei si aveam impresia ca imaginea este la relanti...). Este o bataie de joc,lipsa de interes si de valoare....Au transferat numai ciurucuri si refuzati...au brodit-o cu Emers....

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  05 Decembrie 2022, 01:22

Când ai 9 accidentați, nu poți să dai vina doar pe ghinion, ceva e in neregula acolo...????

paulp93
paulp93  •  04 Decembrie 2022, 23:17
Postat de miki123 pe 04 Decembrie 2022, 22:42

Nu stiu ce pretenții are Rapid, dar în ritmul ăsta nu intră în play of! Mutu merge pe sârmă, fără plasă de desubt!? Nu îl văd bine, răbdarea giuleștenilor este scurtă!!! Rapid nu joacă nimic, un gol norocos la începutul meciului, în rest, ZERO!!! "Briliantul" ar trebui să îi curețe ghetele lui Moldovan!!!

Trist, dar adevarat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează