FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

VIDEO Adrian Mutu anunță, în premieră, noul obiectiv al Rapidului în play-off: „Asta vrem să facem”

Foto: Adrian Mutu
Foto: Adrian Mutu

Articol de , , - Publicat vineri, 17 martie 2023 18:06 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 18:06

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a prefațat meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului Superligii. 

  • CFR Cluj - Rapid se joacă duminică, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

Tehnicianul giuleștenilor a spus că vor întâlni echipa care are prima șansă la câștigarea titlului și în acest sezon. Acesta a menționat că singurul meci mai greu va fi contra celor de la FCSB, fiind un derby cu presiune mare pe echipă.

S-au tras la sorți „sferturile” de finală din UEFA Champions League » Dueluri senzaționale: Real Madrid dă peste Chelsea, Bayern peste Manchester City
TRAGERE LA SORȚI
S-au tras la sorți „sferturile” de finală din UEFA Champions League » Dueluri senzaționale: Real Madrid dă peste Chelsea, Bayern peste Manchester City

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului: „Vrem în Europa” 

„Începem play-off-ul foarte greu cu o echipă care a are prima șansă la titlu. Avem încredere în forțele proprii. O să fie un meci spectaculos, în care îmi doresc victoria. Îmi doresc să ne luptăm pentru un loc în cupele europene. În acest an nu cred că avem forța de a câștiga titlul, dar nu se știe niciodată.

Sincer, n-aș fi vrut să joc cu CFR-ul în deplasare. Cu FCSB ne-ar fi fost iar la fel de greu pentru că este un derby și atunci se pune foarte multă presiune pe echipă”, a spus Adrian Mutu.

VIDEO Adrian Mutu: „Sper să n-avem probleme cu fanii”

Tehnicianul feroviarilor a amintit de episodul cu Farul Constanța în care fanii Rapidului au venit într-un număr mai mare decât biletele puse la dispoziție și și-au susținut favoriții din afara stadionului. Acesta speră ca în Gruia să nu mai existe un astfel de incident.

„Sper să n-avem probleme cu fanii cum a fost la Constanța. Cei de la Farul  puteau fi mai clari în comunicare și să ne spună exact ce număr de suporteri putem aduce. La Rapid nu se vine cu 200 de suporteri! Trebuie să ai în calcul măcar o mie de bilete”, a mai declarat Adrian Mutu.

VIDEO. Mathias Kait: „Vreau să obținem primele puncte în play-off”

Citește și alte știri:

Șocant! Fotbalist din Serie A, atacat și lovit de un huligan după meciul din Conference League: „E o rușine! I-a rupt nasul!”

Lovitură pe piața drepturilor TV pentru postul care și-a închis singura emisiune de sport: „Naționala” se mută pe Pro TV!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  18 Martie 2023, 08:57

Obiectivul lui mutu la ***...gaura din sacul cu faina

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  17 Martie 2023, 19:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează