FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

Porumboiu îl distruge pe Istvan Kovacs: „Este un killer autorizat și un prăduitor! Eu am pierdut un titlu pe mâna lui”

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional. 
Foto: Cristi Preda (GSP)
Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 14:45 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 14:59

Fostul arbitrul internațional Adrian Porumboiu (72 de ani) l-a criticat pe „centralul” Istvan Kovacs (38 de ani), după ce acesta a greșit în partida dintre CFR Cluj și FCU Craiova, câștigată de ardeleni cu 1-0, în barajul pentru Conference League. 

Porumboiu consideră că Istvan Kovacs a arbitrat într-o singură direcție, cea a ardelenilor, catalogându-l pe „centralul” din Carei drept un „killer” al arbitrajului. Fostul patron al celor de la FC Vaslui susține că a pierdut un campionat, pe vremea când era finanțatorul moldovenilor, din cauza arbitrajelor lui Kovacs. 

Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial
FC ARGEȘ - DINAMO
Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Adrian Porumboiu, „săgeți” în direcția lui Istvan Kovacs, după CFR Cluj - FCU Craiova: „Este killer autorizat!”

„Mă răscolesc amintirile când vorbesc de Kovacs. Era direcţionat. Dacă nici acum, ajuns la nivel de Mondial, unde îşi doreşte orice arbitru să ajungă, nu îşi vede de treaba lui, omul are în sânge nişte lucruri.

Omul se implică direct. Este killer autorizat. Când are cineva de ucis pe cineva, mă refer la arbitraj, apelează la Kovacs. Sunt ferm convins că s-a întâmplat acelaşi lucru. N-are cum să fie cartonaş roşu acolo (n.r. - la Bauza).

Are în sânge treaba asta, dar cine să îl oprească? Vassaras este mulţumit că are doi-trei arbitri care au fost promovaţi şi în străinătate se arbitrează uşor şi în ţară îşi face fiecare de cap şi execută comenzile.

Eu am pierdut un titlu pe mâna lui Kovacs. E contrastant discursul pentru cei care nu văd pădurea din cauza copacilor. Este prăduitor, nu este arbitru. Opriţi-vă. Despre ce vorbim? Încurajăm treburile astea?”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik. 

Adrian Porumboiu: „Kovacs a participat împreună cu Balaj la titlurile pe care le-a luat CFR Cluj”

Nici Cristi Balaj, fost arbitru internațional și în prezent președintele lui CFR Cluj, nu a scăpat de acuzele aduse de Adrian Porumboiu. Porumboiu spune că Balaj, împreună cu Kovacs, a contribuit decisiv la cucerirea campionatelor de către ardeleni. 

„Kovacs a participat împreună cu Balaj la titlurile pe care le-a luat CFR Cluj. Îmi amintesc perfect. Împreună dirijau treburile astea. Asta este viaţa, sunt regi care au putere, regi care n-au putere. 

Un arbitru este imparţial. Punct. Eu n-am dirijat niciun campionat, niciun meci. Nu ştiam ce face Kovacs? Un îngâmfat, un încrezut, ca un om de nimic. Opriţi-vă odată. Ăsta nu este arbitru.

El arbitrează la nivel mondial şi în România face ce face. El a stabilit campioane. Lucrurile sunt foarte clare. Nu îl delegi şi nu se întâmplă nimic”, a mai precizat Adrian Porumboiu, potrivit sursei citate anterior. 

Citește și: 

Măsuri drastice luate de FC Argeș, înainte de returul cu Dinamo

FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său: „Toleranță zero”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
johny2003
johny2003  •  03 Iunie 2023, 10:08

Respect Adrian Porumboiu! 100% are dreptate! Restul e can-can!

george.br
george.br  •  03 Iunie 2023, 01:01
Postat de Bluelion73 pe 02 Iunie 2023, 20:24

Fault clar la Bahassa,nesanctionat înainte Despre ce vorbim,uită-te mai atent,după faultul lui Bauza

Amice, incurci frecventele! Nu m-ai inteles...

Haha1989
Haha1989  •  02 Iunie 2023, 21:55

Porumboiu un extra sovinisti prin tot ce declara non stop inpotriva lui CFR, el are mereu treaba cu CFR-ul. Un răzbunător și nu scapă nicio ocazie sa dea în CFR. Deja e *** antipatia lui fata de CFR. Uitați-vă ce face Bauza, k1, mai scriu unii ca nu dai galben la asa ceva, mai anticeferistilor, dacă era invers ce ieșea, hai fiți consecvenți.! Îl mai auzim și pe olteanul Craciunescu ca a arbitrat Kovacs pro și nu se face delegare arbitru din același oras(Dacă Careiului e Cluj după el) dar ii amintesc ca Rapidul, FCSB au fost conduse de n ori de Barsan, Petrescu și Udrea, Craciunescu și corul anti CFR a tăcut. Fiți consecvenți și v-eti avea credibilitate, asa..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează