FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Replică dură și noi acuzații grave către Porumboiu: „M-a amenințat, s-a făcut că dă în mine!” + prima șocantă pe care n-a mai primit-o niciodată

Adrian Sălăgeanu (dreapta), în duel cu George Țucudean
Adrian Sălăgeanu (dreapta), în duel cu George Țucudean

Articol de , - Publicat sambata, 18 martie 2023 18:48 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 19:19

Adrian Sălăgeanu, fost fotbalist la FC Vaslui, a fost acuzat de Adrian Porumboiu, fostul său patron de la formația din Moldova, că era dependent de păcănele și alte jocuri de noroc și că ar fi ajuns să se împrumute inclusiv de la cămătari.

Adrian Sălăgeanu îl acuză din nou pe Porumboiu: „M-a amenințat cu scrumiera, s-a făcut că dă în mine!”

„Cel mai deranjant lucru e că jignește, susțin în continuare ce am spus, cât se poate de tare. Știu ce am vorbit: am fost la el la hotel și am cerut banii. «Ce bani să-ți dau», mi-a zis. I-am spus că am nevoie de bani, că am copil acasă, știți ce mi-a spus? 

«Îmi bag p***-n copilul tău și nevastă-ta», m-a amenințat cu scrumiera, s-a făcut că dă în mine. Erau de față și domnul Damian, cred că și domnul Popa. Eu nu o să jignesc, dar să nu mă mai facă mincinos.

Mi-ai înjurat familia, nu mă surpind declarațiile, când vorbesc de punctele vulnerabile, vorbesc și de asta, vorbește despre viața mea privată. Tot ceea ce am vorbit, o să apară în cartea mea autobiografică, o să învețe copiii din greșelile pe care le-am făcut. O să spun totul în legătură cu el, poate zice orice acum, chiar nu mă deranjează”, a spus Adrian Sălăgeanu.

Ce spune despre jignirile lui Porumboiu

Fostul fundaș a vorbit și despre jignirile aduse de Porumboiu, care spunea că „avea o problemă psihică și s-a manifestat ca atare”: 

Am avut atacuri de panică, am trecut printr-o perioadă dificilă, te moleșesc, nu am fost în stare să joc și atunci ei m-au atacat, că am problemă psihică. Un lucru pe care l-am tratat. E un antrenor care chiar trecea prin ce treceam și eu, sau trecuse, și omul chiar m-a înțeles. Un antrenor important din România. Mi-a zis că știe ce înseamnă. Și el vorbește de bani? Zicea că mă dau accidentat. Dacă avea săgeți în cadrul echipei care veneau și spuneau una pe alta, ba că eu nu-s accidentat și că nu vreau să joc.

Referitor la acuzațiile privind dependența de păcănele și jocurile de noroc:

Nu voiam să creez polemică, dar nu mă las călcat în picioare, eu nu mint. Spune că m-a plătit, aș vrea să arate, spune că mi-a dat mai mulți bani decât trebuie să iau. Nu m-a plătit 6-8 luni și vorbește de cămătari. Mă căutau cămătarii, eram și greu de găsit. Susțin în continuare ce am spus în emisiune. Da, am fost nevoit la un moment dat să mă împrumut, dar sunt mai mulți factori în economia situației. În niciun caz cămătari.

Nu mă surprind declarațiile dânsului și felul în care și-a exprimat dreptul la replică, se pricepe, prin cuvinte, să lovească într-un om vulnerabil. La Târgu Jiu, era domnul Hizo, mi-a luat tensiunea și era foarte mare. A fost un episod neplăcut, iar ei ziceau că mă prefac că nu vreau să joc.

Primă uriașă promisă de Porumboiu și apoi neplătită! Și n-a fost prima oară!

Adrian Sălăgeanu a dezvăluit că, pe lângă salariile neplătite, ar avea de încasat și o primă de 100.000 de euro promisă de fostul patron al Vasluiului. Înțelegerea ar fi fost însă doar verbală, iar Porumboiu nu i-a plătit banii niciodată.

„Într-o ședință deschisă la care a participat toată echipa, domnul Porumboiu mi-a promis 100.000 de euro. Trebuia să joc câte 90 de minute în fiecare meci din ultimele 4 etape și el îmi promitea suma asta. I-am spus atunci: «Până la banii ăștia, mai bine îmi plătiți salariul»”, a dezvăluit Sălăgeanu.

Sălăgeanu nu e primul fotbalist care dezvăluie o primă astronomică promisă verbal de Porumboiu, dar care ulterior n-a fost plătită. Prezent luna trecută la GSP Live, Nicolae Mușat a povestit cum în sezonul 2013/2014, patronul a promis 100.000 de euro pentru o victorie în Ghencea cu rivala FCSB.

Îmi făceam calcule: «Cât am jucat tot meciul?», calculam câți jucători am fost în lot, cum împărțim banii, cum facem. Cei mai vechi de acolo mi-au zis: «Nu-ți face calcule, că nu primim nimic».

Până la urmă au avut dreptate. Eu deja aveam investiți banii ăia, știam ce fac cu ei, ce îmi cumpăr, cum cumpăr, cui îi cumpăr, adică în 20-30 de minute după ce se terminase meciul aveam și banii cheltuiți deja.
Nicolae Mușat

Citește mai multe știri din Liga 1:

Statistică incredibilă » Schimbările făcute i-au adus lui Hagi cele mai multe puncte, dar cele mai eficiente au fost cele făcute de Gigi Becali
PLAY-OFF
Statistică incredibilă » Schimbările făcute i-au adus lui Hagi cele mai multe puncte, dar cele mai eficiente au fost cele făcute de Gigi Becali
Duelul cu Messi îi încurcă planurile lui Dan Petrescu » Poate pierde un titular pentru derby-ul cu Craiova
CFR Cluj - Rapid
Duelul cu Messi îi încurcă planurile lui Dan Petrescu » Poate pierde un titular pentru derby-ul cu Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stefan27
stefan27  •  19 Martie 2023, 10:06

Probleme cu cămătarii și cu cazinourile aveai și la Galati, te știa tot orașul, sfântule!

Moshu
Moshu  •  18 Martie 2023, 19:51

Bai mai insistati mult pe povesti cu prosti ? Unde dracu' s-a vazut prima de 100kE/ jucator ? Cred ca nici prin Arabia Saudita nu are Ronaldo asa ceva si are amaritul asta la Vaslui ? Ce dracu' asa prosti ne credeti cu pooovestile astea ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sarcastique
Sarcastique  •  18 Martie 2023, 19:48

da ma , bravo . astia da jucatori . in loc sa se gandeasca la fotnal , femei , o distractie , ei se gandeau numai la bani . ii si calculau dinainte , stiau si ce cumpara cu ei ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close