FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BORUSSIA DORTMUND 1-2

VIDEO Alex Ioniță, gol în poarta Borussiei Dortmund » Cu ce suvenir s-a ales după meci + Ce spune despre amicalul contra nemților

Articol de , - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 14:38 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 15:35

Mijlocașul Alexandru Ioniță (27 de ani) s-a remarcat în amicalul Rapid – Borussia Dortmund 1-2, marcând golul giuleștenilor.

După ce a punctat cu o execuție cu capul, din 6 metri, Ioniță a reușit să pună mâna pe un suvenir important la Superbet International Cup. Mijlocașul a făcut schimb de tricouri cu Emre Can, unul dintre cei mai importanți jucători ai Borussiei.

„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze
ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 la penalty-uri)
„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

VIDEO Alex Ioniță, după ce a marcat pentru Rapid contra Borussiei

„Am urmărit ultimele meciuri ale lor și am văzut că nu atacă nimeni bara a doua. M-am gândit că Junior va centra așa și am fost inspirat să fiu acolo. 

Mă bucur că am marcat împotriva unei echipe foarte importante din Europa. E o bucurie foarte mare. Consider că le-am făcut față cu brio adversarilor, mai ales în prima repriză. Nu a fost o diferență foarte mare. Bine, nu cred că ei au dat 100%, dar nu am fost mai prejos decât ei.

Acum ne gândim la meciul cu Petrolul și sperăm să ne calificăm în play-off. Acest amical ne-a ridicat moralul după eliminarea din Cupă. Am realizat că putem juca fotbal dacă vrem. Sper să jucăm cu Petrolul cum am făcut-o în prima repriză de azi.

Sperăm ca în curând să jucăm cu Borussia Dortmund și în meciurile oficiale. Vom deveni o echipă importantă. Avem toate condițiile, avem o conducere bună și s-au făcut investiții importante”, a spus Alexandru Ioniță la finalul meciului de pe Arena Națională. 

VIDEO Concluziile lui Cristian Ignat după Rapid – Borussia Dortmund: „E un vis să joci împotriva unor astfel de adversari”

Citește și: 

Marcel Răducanu: „Mă bucur că mi s-a dat din nou șansa să vin la București” + Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund: „Am urmărit câteva meciuri ale Rapidului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează