FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - RAPID

VIDEO CU FAZA Gafă imensă la golul încă din minutul 2 în FC Argeș - Rapid! Greab a ieșit la „prins de fluturi”

FOTO: Captură @Orange Sport
FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 19:35 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 20:35

Ștefan Pănoiu (20 de ani) a deschis scorul în minutul 2 al meciului FC Argeș - Rapid, din runda cu numărul 19 a Superligii, după ce a profitat de o ieșire hazardată a portarului Alexandru Greab (30 de ani).

Ștefan Pănoiu a fost fotbalistul ales de Adrian Mutu pentru a respecta regula U21 la partida cu FC Argeș. Mijlocașul nu a dezamăgit și a deschis scorul la prima urcare în careul advers.

VIDEO CU FAZA. Alexandru Greab, gafă uriașă la golul de 0-1 din FC Argeș - Rapid

Elevii lui Marius Croitoru n-au apucat să își ia bine reperele din teren. După doar 90 de secunde, Kait și Dugandzic au combinat în viteză și au dus mingea la 30 de metri de poartă, în flancul drept al atacului giuleștean. Mijlocașul din Estonia a centrat cu „boltă”, în zona punctului cu var.

Ștefan Pănoiu a reluat cu capul și a profitat de ieșirea neinspirată a lui Greab. Portarul piteșenilor a vrut să boxeze mingea, dar a ajuns al doilea și a lăsat poarta goală.

Pentru Ștefan Pănoiu este prima reușită a sezonului. 

Citește și alte știri din Superliga:

VIDEO Invincibilitatea lui Petrea s-a oprit în fața lui Petrescu » CFR Cluj învinge Chindia și rămâne în coasta liderului Farul! Clasamentul ACUM

Au venit sancțiunile după evenimentele de la derby-ul Olteniei » 10 suporteri au fost interziși pe stadioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  04 Decembrie 2022, 23:19

Ce surpriza...Greab sa greseasca? Pare de necrezut :))) O face cu orice ocazie, cand iti e lumea mai draga :))

Mondo
Mondo  •  04 Decembrie 2022, 21:14

Ce chnuiala. Un antrenor incapabil sa impuna un stil de joc, jucatori blazati. Mutu a demostrat ce este doar mutulica, nu a invatat nimica de pe la marii antrenori pt care a jucat. Probabil ca el mai mult inhala decit asculta, iar cu studiatul sa nu mai vorbim. Jocul Rapidului o chinuiala totala, de la Rares Ilie, nimica nu a mai aratat Rapidul

miki123
miki123  •  04 Decembrie 2022, 21:08

Nu stiu ce pretenții are Rapid, dar în ritmul ăsta nu intră în play of! Mutu merge pe sârmă, fără plasă de desubt!? Nu îl văd bine, răbdarea giuleștenilor este scurtă!!! Rapid nu joacă nimic, un gol norocos la începutul meciului, în rest, ZERO!!! "Briliantul" ar trebui să îi curețe ghetele lui Moldovan!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează