FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Fotbalistul adus cu surle și trâmbițe pleacă de la Rapid » Mutu a făcut anunțul: „Probabil va rămâne acolo!”

FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial
FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 20:08 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 20:20

Adrian Mutu (43 de ani) a transmis că mijlocașul Alexandru Mățan (23 de ani) nu va mai continua la Rapid din iarnă. 

În august 2022, Rapid anunță împrumutul lui Alexandru Mățan de la Columbus Crew, din MLS. Fostul internaționale de tineret a bifat doar 6 apariții în tricoul giuleștenilor, fără vreun gol sau vreo pasă decisivă.

VIDEO. Adrian Mutu anunță plecarea lui Alexandru Mățan

„Încă este sub contract, da. Este plecat în Statele Unite, să se opereze. Probabil va și rămâne acolo, după ultimul meci al nostru din decembrie. Este scadent împrumutul. 

El încă e în recuperare, operat. Probabil va avea nevoie de câteva luni de refacere. Nu are rost să stea aici, trebuie să urmeze tratamentul recomandat de doctor”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă. 

Adrian Mutu, noutăți de la Rapid

„Ne aşteaptă o perioadă foarte aglomerată, cu meciuri din trei în trei zile începând de duminică. Începem împotriva unei echipe cu care am avut viaţă grea şi aici pe Giuleşti, suntem pregătiţi, ştim ce ne aşteaptă. Este un meci pe care vrem să-l câştigăm pentru a ţine pasul cu echipele fruntaşe.

După victoriile celor de la CFR şi FCSB clasamentul devine din ce în ce mai strâns. Trebuie să turăm motoarele încă de la început, pentru că nu este timp de pierdut. FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid, trebuie să îmi fac meseria şi vreau să câştig. Multe echipe vor să intre în play-off. 

Eu cred că va fi un campionat dificil, sunt multe echipe care emit pretenţii la play-off, ceea ce face lupta şi mai aprigă. Sunt foarte multe echipe la diferenţă de un punct sau două”, a declarat Mutu.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Jucătorii unei echipe din Liga 1 au refuzat să se mai antreneze, din cauza problemelor financiare » De când nu au mai fost plătiți

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri la GSP Live: „La FCSB le-au zis că cine are contract cu mine nu mai joacă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
albvioletforever
albvioletforever  •  04 Decembrie 2022, 15:19

Nu prea are ce cauta nici la Columbus, a jucat tot asa numai 6 meciuri, in total 27 minute ( in medie 4.5 minute de meci). La numai 1.67m nu prea ai ce cauta la americani. Trebuie sa fii foarte, foarte bun.

paulp93
paulp93  •  03 Decembrie 2022, 02:23

inca un articol despre matan?? aoleo doamne de 2 luni tot scrieti de matan si cu titluri din ce in ce mai tampite...

miki123
miki123  •  03 Decembrie 2022, 00:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close