FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Mitriță a sosit în România: „Am semnat cu Craiova pe 3 ani. Abia aștept să încep treaba!”

Alexandru Mitriță confirmă că a semnat cu Universitatea Craiova. Extrema stângă s-a întors azi în România și a vorbit la aeroport.
Alexandru Mitriță confirmă că a semnat cu Universitatea Craiova. Extrema stângă s-a întors azi în România și a vorbit la aeroport.

Articol de , - Publicat joi, 01 iunie 2023 14:58 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 15:18

Alexandru Mitriță confirmă că a semnat cu Universitatea Craiova. Extrema stângă s-a întors azi în România și a vorbit la aeroport.

VIDEO. Alex Mitriță: „Am semnat pe 3 ani cu Craiova”

Am semnat cu Craiova pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Înseamnă mult pentru mine această echipă, acest oraș. Sunt bucuros că am făcut această alegere. Aș fi venit de anul trecut, dar nu s-a putut. Anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia. 

Nu e un pas înapoi, trebuie să tragem tare să prindem Europa, să ne batem la titlu. Acest oraș merită să câștige iar un trofeu, m-aș bucura foarte tare să-mi aduc aportul la acest lucru. Sunt bucuros că m-am întors acasă și aștept cu nerbădare să începem treaba!”, a declarat Mitriță. 

A fost un sezon greu pentru mine, cu multe meciuri, dar suntem bucuroși că am terminat cu bine, ne-am salvat de retrogradare și asta e cel mai important

- Alexandru Mitriță

Becali schimbă strategia în „cazul Chiricheș” și lasă loc revenirii lui Chipciu + Întrebat și despre MVP-ul lui Dinamo: „Ce «Zali»?”
FCSB
Becali schimbă strategia în „cazul Chiricheș” și lasă loc revenirii lui Chipciu + Întrebat și despre MVP-ul lui Dinamo: „Ce «Zali»?”

Alexandru Mitriță se întoarce la CS Universitatea Craiova 

Mitriță, 18 selecții și 3 goluri în tricoul naționalei României, s-a despărțit de Al-Raed, acolo unde a colaborat cu Marius Șumudică, și a semnat deja un contract valabil pe 3 sezoane cu CS Universitatea Craiova.

Mitriță a ajuns pentru prima dată la Craiova în iulie 2017, când oltenii l-au împrumutat de la formația italiană Pescara. Jumătate de an mai târziu, în ianuarie 2018, CS Universitatea îl transfera definitiv, în schimbul sumei de 730.000 de euro. 

Mitriță a mai stat un an în Bănie, până în februarie 2019, când oltenii l-au vândut în campionatul nord-american, MLS, la New York City FC, în schimbul sumei de 8 milioane de euro. 

În perioada petrecută la Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță a jucat 60 de meciuri, reușind să înscrie 29 de goluri și să ofere 11 pase decisive.

6 goluriși un assist a reușit Mitriță la Al-Raed în acest sezon (28 de apariții)

1 trofeua cucerit Mitriță cu CS Universitatea Craiova: Cupa României, în sezonul 2017-2018

Mihai Rotaru a mai vrut să-l aducă pe Alexandru Mitriță la CS Universitatea Craiova 

În anteriorii doi ani, Mihai Rotaru, finanțatorul principal al craiovenilor și nașul de cununie al lui Mitriță, a mai încercat să-l readucă pe fotbalist la CS Universitatea Craiova. În 2021, s-a lovit de salariul pe care internaționalul român îl avea atunci la New York City, 500.000 de euro pe an. 

În iulie 2022, Mihai Rotaru spunea că bătuse palma cu Mitriță, mutarea a picat însă, pentru că pe fir au intrat arabii de la Al-Raed, care l-au ademenit cu un salariu net superior. 

3 milioane de euroe cota de piață a lui Mitriță, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Mai multe articole de actualitate:

Despărțire oficială de Universitatea Craiova: au lăsat să plece fostul campion al României

Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
propaganda
propaganda  •  07 Iunie 2023, 02:36
Postat de Dobermannul pe 01 Iunie 2023, 16:18

Pentru ca sunt creatiile unui fotbal esuat in aranjamente si omenii.

Mai, caine, asta e mai putin problema! Si nici macar antrenoratul atat, cat practicantii care nu exista. Producem cateva varfuri, dar nu avem opozitie pentru ei.

mirstelistu
mirstelistu  •  02 Iunie 2023, 08:03

Un alt mascarici, o alta gloaba care nici macar la camile nu a reusit si voi scrieti titluri marete " transfer pentru titlu"

Dan03Dan
Dan03Dan  •  02 Iunie 2023, 06:13

Vai de el ca a placat vultur si se intoarce vrabie… daca era asa bun il tinesu pe unde a fost, numai eticheta de el.. bun printre slabi.. ce poate fi bun unul care umbla in picioare pe sub masa ?? Un fotbalist adevarat il ia ca pe o poseta si joaca cu el in carca…oleaca cu trambite si se intoarce cu coada intre picioare.. maree afacere face Craiova cu el????

Vezi toate comentariile (37)
Comentează