FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Alibec pleacă GRATIS?! Situația de la Astra a devenit CRITICĂ » Anunț OFICIAL: „De mâine jucătorii pot deveni liberi de contract”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 10:14

Emilian Hulubei, președintele Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), a anunțat că jucătorii Astrei ar putea deveni rapid liberi de contract începând de joi, când își pot depunde memorii. 

„Jucătorii Astrei își pot depunde memorii să rămână liberi de contract începând de mâine, 16 mai. E tristă situația. Acolo nu mai sunt bani. Mai sunt și jucători care sunt pe final de contract. 

Monitorizarea se face din 6 în 6 luni, sistemul de licențiere trebuie să fie mai aspru. Dacă s-ar lua măsuri cu depunctări, atunci alta ar fi situația”, a zis Emilian Hulubei

Printre jucătorii importanți care pot rămâne liberi de contract sunt Denis Alibec (atacant, 28 de ani), Azdren Llullaku (atacant, 31 de ani), Mihai Butean (fundaș, 22 de ani) sau Silviu Balaure (mijlocaș, 23 de ani).

  • Jucătorii Astrei sunt neplătiți de aproape 5 luni, ultimul salariu fiind primit pentru luna decembrie. 

Ce a propus AFAN

AFAN a anunțat printr-un comunicat o soluție pentru ca jucătorii să nu mai rămână neplătiți. Însă e nevoie de un vot al conducătorilor de club. 

„AFAN a propus an de an ca o parte din drepturile TV să fie reținute de LPF ca o garanție pentru plata salariilor restante, dacă este cazul. Această propunere nu poate fi pusă în practică decât de LPF, prin votul adunării generale, mai exact cu votul conducătorilor cluburilor.

Fără acordul lor, această propunere pe care o facem noi an de an și care e susținută de un club sau două nu o să poată fi pusă în practic niciodată”, se arată în comunicatul AFAN. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dani Coman și-a dat demisia de la Astra! Degringoladă înaintea finalei de Cupă: ce se întâmplă cu antrenorul Costel Enache

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  15 Mai 2019, 20:02

S-a stabilit ca jucatorii sa devina liberi de contract nu dupa 90 de zile ci dupa 60 plus 15. Eu cred ca rapid inaintea inceperii noului campionat sa se modofice iar corect in 30 plus 15 zile incat responsabilitatea noii reglementari sa determine patronii si presedintii sa semneze contracte pe care in mod real sa le duca in bune conditii la bun sfarsit altfel amenintarea ce planeaza acum asupra Astrei ar fi mult mai prezenta si greu contracarabila in orice moment al campionatului. Cred ca regulamentul ar trebui sa fie mult mai drastic si dupa 30+15 zile de neplata a contractului clubul nu numai sa piarda jucatorul dar sa fie obligat si sa ii achite tot contractul jucatorului fara ca acesta sa mai presteze ceva exceptand cazul ca acesta are alta dorinta.

baba.pricina
baba.pricina  •  15 Mai 2019, 17:48
Postat de cj666 pe 15 Mai 2019, 14:45

Prietene, in gruia e occident fata de mocirla din orasul hotului de oi bucur... asa ca las-o mai moale...

Occidentu *** in Cluj cu *** aia de ardeleni in izmene și mirosind a slana și palinca. Și femeile is urate in Ardeal.......***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baba.pricina
baba.pricina  •  15 Mai 2019, 17:45
Postat de martinpen pe 15 Mai 2019, 17:22

Cred si eu ca e asa, in Bucuresti au venit la munca toate pramatiile din Cluj... V-au ramas doar aia gospodari...

Clujene laudarosi sunteti mah voi și *** aia de bănățeni. Daca nu va făceau ungurii și austriecii drumuri, scoli, biserici ,etc și acuma trăiați în hambare! Voi ăștia harnicii pământului! Lăudăroși că ardelenii și bănățenii nu exista pe pământ! Ii depășiți și pe machidoni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează