FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fostul colaborator al lui Dan Petrescu îi ia apărarea: „Era mai indicat să se ia o decizie în iarnă”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 11:26 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 11:33

Alin Minteuan (43 de ani), fostul secund al lui Dan Petrescu (52 de ani) la CFR Cluj, a vorbit despre situația actuală de la clubul ardelean și despre posibila variantă de înlocuitor al „Bursucului”, Adrian Mutu (41 de ani). 

„Lucrurile nu sunt în regulă la CFR. Normal că vor încerca să ia o decizie. După părerea mea, deciziile nu trebuie luate «la cald». Era mai indicat să se ia o decizie în iarnă. Neluțu Varga sigur e în stare să îl dea afară, uitați-vă la decizia de a mă concedia pe mine. Eu zic că bulversează foarte multă lume și nu e normal. Au meci în Europa pentru a se califica mai departe. În viața unei echipe mai sunt și coborâșuri. Trebuie stabilitate”, a spus Alin Minteuan la ProX.

Fostul secund de la CFR este de acord cu cerințele lui Dan Petrescu la echipa ardeleană: „Eu am avut mai multe neînțelegeri cu Dan, dar sunt de acord cu el la un capitol: disciplina. Nu există sport de performanță fără disciplină”.

Alin Minteuan: „Nu îl văd pe Mutu pe banca CFR-ului”

Minteuan a vorbit și despre Adrian Mutu, cel de care s-a vehiculat că o să fie noul antrenor al formației din Gruia: „Nu îl văd pe Mutu pe banca CFR-ului în acest moment. E ca și cum te-ai muta din America în România. În opinia mea, el trebuie să rămână la naționala de tineret și să meargă la Campionatul European”.

VIDEO. Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Petrescu ar trebui să știe să rezolve această situație! Dacă nu, să se retragă!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Adrian Mutu, favoritul lui Neluțu Varga pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu! Patronul recunoaște: „Îl vreau”

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj! Patronul Neluțu Varga a confirmat despărțirea » Primă variantă-surpriză de înlocuitor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează