FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tinerii jucători români, sub lupa lui Giovanni Becali: „La FCSB și Farul sunt jucători talentați” + „Cei de afară n-au continuitate”

Foto: Giovanni Becali
Foto: Giovanni Becali

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 10:58 / Actualizat marti, 14 martie 2023 16:18

Giovanni Becali a urmărit duelul dintre CFR Cluj și U Cluj din ultima etapă a sezonului regular. Impresarul a făcut o analiză a tinerilor jucători români, atât din campionatul intern, cât și din străinătate.

Acesta a ținut să-i remarce pe jucătorii celor de la Farul Constanța și FCSB, iar printre nominalizați s-au aflat: Mazilu, Darius Olaru și Tavi Popescu.

Un nou afacerist anunță că vrea să bage bani la Dinamo: „Am discutat cu Andrei Nicolescu” » În trecut a vrut să cumpere clubul de la Negoiță
DINAMO
Un nou afacerist anunță că vrea să bage bani la Dinamo: „Am discutat cu Andrei Nicolescu” » În trecut a vrut să cumpere clubul de la Negoiță

Giovanni Becali despre jucătorii tineri: „Vom vedea dacă vor avea aceeași constanță”

„Sunt mulți tineri buni în acest moment și la Steaua și la Farul. Sunt tineri la Farul cum ar fi Mazilu care a dat 4-5 goluri, care este foarte important. De asemenea, mai sunt Borza și Grameni. La Steaua (n.r. - FCSB) sunt Tavi Popescu și Darius Olaru. Vom vedea dacă vor avea aceeași constanță”, a spus Giovanni Becali, după meciul CFR - U Cluj 4-0

„În urmă cu 2-3 ani Tavi Popescu marca câte 7-8 goluri, anul acesta are 2-3. Golurile sunt acolo în CV! Oricine se uită pe secvențe și analizează, dar numărul de goluri este ceea ce-l interesează pe cumpărător. În schimb, cei care sunt afară n-au continuitate! La Parma s-au accidentat foarte mult românii noștri”, a mai spus impresarul.

Giovanni Becali: „Singurii tineri la CFR Cluj sunt Petrila și Krasniqi”

Giovanni Becali i-a urmărit pe jucătorii CFR-ului și a precizat care ar putea fi următoarele sale ținte de la campioana României.

„Eu mă uit doar după jucători tineri. În acest caz, la CFR Cluj sunt doar Krasniqi și Petrila. Ceilalți sunt jucători experimentați, de care Dan Petrescu se desparte foarte greu”, a mai spus Giovanni Becali.

Citește și alte știri: 

LPF a anunțat programul primei etape din play-off și play-out » Când se joacă FCSB - CSU Craiova și CFR Cluj - Rapid

Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează