FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Anamaria Prodan a oferit primele explicații pentru lovitura aplicată lui Dan Alexa: „Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât”:)

FOTO: Captură @TV Digi Sport
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 00:40

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa în față la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. Impresara a oferit prima explicație a conflictului.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa

„De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa și vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu... Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport.

Am simțit că îmi ia fața Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan conform Cancan.

Vezi și: 

ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2 // VIDEO » Astra, în superioritate numerică, a revenit de la 0-2!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
2512254528794117
Nux Acrux  •  14 Iulie 2019, 21:50

Din dorinta disperata de celebritate&bani face incercarea (demna de mila) de a se agata de aura de invingatoare a Simonei... Treci inapoi la stirile de scandal cucoana, unde-ti meriti locul!!!

preferatulfetelor
preferatulfetelor  •  14 Iulie 2019, 15:31

Mai,daca l-a lovit nu inseamna neaparat ca sunt impreuna.Nu zic ca nu ar fi,dar poate l-a lovit din alt motiv.Nu mereu cine se bat se iubesc:)

1319238838149008
Serban Radu  •  14 Iulie 2019, 15:30

O adevarata"***" Saraca mama ei se rasuceste in mormant .Alte comentarii nu isi au rostul pentru un "NIMENI" fabricat de media inclusiv GSP-ul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează