FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Anamaria Prodan s-a enervat, după ce Varga a anunțat un acord cu Stanciu: „Nu există!” + „Zmei la TV, acasă dorm sub pat de frica nevestelor”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 11:56 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 14:04

Neluțu Varga a fost citat ieri, în presă, cu declarații în care anunța șanse bune pentru a bate palma cu Nicușor Stanciu (29 de ani) pentru un transfer la CFR Cluj. Anamaria Prodan a negat vehement informația, apoi a lansat un atac exploziv la adresa patronilor din Superliga, despre care a spus că nu este normal să iasă mereu la televizor și să își distrugă jucătorii.

FCSB are oferte pentru trei titulari! » Contactat de GSP, Gigi Becali a dezvăluit sumele de la negocieri: „De asta depinde totul”
FCSB
FCSB are oferte pentru trei titulari! » Contactat de GSP, Gigi Becali a dezvăluit sumele de la negocieri: „De asta depinde totul”

Anamaria Prodan: „Nelu Varga nu a declarat niciodată așa ceva”

„Nelu Varga nu a declarat niciodată că îl dorește pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj. Este păcat că apar asemenea lucruri în presă. Și clubul CFR și patronul clubului sunt serioși. 

Nu există cluburi în România care să îi poată oferi lui Stanciu un salariu net de 1,5 - două milioane de euro.

Noi am ajuns cu fotbalul în situația asta și din cauza faptului că avem patroni care visează să ia pe jucători 50 de milioane. De ce ne păcălim că vine Stanciu de la 2 milioane în China la 350.000 de euro pe an la CFR, care este clubul etalon al fotbalului românesc? Stanciu este sub contract în China. Noi nu ne gândim că patronul din China are bani?

Înțeleg că există prostie, dar să scrii așa ceva numai de dragul senzaționalului... A, am crescut și eu cota jucătorilor mei. Dar să zici că un jucător aflat sub contract cu un club a bătut palma cu un alt club este o nebunie”, a declarat Anamaria Prodan, la ProArena.

Anamaria Prodan: „Nu este posibil să te înjure un patron, să iasă la TV și să te facă zob”

„Eu mi-am sfătuit toți jucătorii să facă tot posibilul să plece afară. Eu am spus lucrurilor pe nume. În România nu există respect față de sport, față de jucători, față de fotbaliști. 

Nu este posibil să te înjure un patron, să iasă la TV și să te facă zob. Fotbaliștii au acasă familii, pentru care sunt Dumnezei. Când vin patronii care au 5 ani de școală și te fac cârpă, te fac zob, și la comisiile Federatiei nimeni nu face nimic, aici se ajunge! 

De aceea le zic jucătorilor mei să tragă tare de la 14 ani și să plece afară, unde sunt repectați. Patronii din Liga 1 sunt zmei la televizor, iar acasă dorm sub pat de frica nevestelor”, a mai precizat Anamaria Prodan. 

VIDEO. Anamaria Prodan, detalii despre procesul cu Dennis Man: „Asta se întâmplă când apleci urechea și ești slab”

Citește și:

Două scenarii posibile în urma scandalului de la Craiova » Plecarea lui Mirel Rădoi ar însemna al optulea eșec din cariera lui de antrenor

Se confirmă! Rapid va participa la un superturneu pe Arena Națională » Marți anunță toate detaliile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
markksson
markksson  •  22 Noiembrie 2022, 19:14

Sper ca Stanciu sa renunte la AMP. Nu ar fi ajuns niciodata sa fie impresariat de ea daca nu exista regula nescrisa a familiei Reghecampf, stampilata de Becali ("daca vrei la Steaua/FCSB, semnezi cu AMP"). Ce transferuri notabile a facut ea daca scoatem din discutie jucatorii trecuti prin regula respectiva?

Ernest20
Ernest20  •  22 Noiembrie 2022, 16:58

Să știe Prodanca DACĂ CFR CLUJ VREA SĂ-L IA PE STANCIU ÎN MOD SIGUR ÎL VA LUA .

inshallah
inshallah  •  22 Noiembrie 2022, 16:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează