FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Gigi Becali: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”

Anamaria Prodan +45   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 22:34 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 23:50

Anamaria Prodan a vorbit în termeni duri despre patronii cluburilor de fotbal din România și a oferit exemplul lui Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB.

Impresara consideră comportamentul patronilor față de jucători dreot incalificabil. Anamaria Prodan este de părere că cei care își critică fotbaliștii dau dovadă de lipsă de respect.

„Gigi Becali m-a văzut la masa presei în Ghencea și mi-a spus niște lucruri foarte dure” » Ce spune Mironică despre istoricul său cu patronul FCSB: „Nu mai e acel om realmente sălbatic”
PROFU' DE SPORT
„Gigi Becali m-a văzut la masa presei în Ghencea și mi-a spus niște lucruri foarte dure” » Ce spune Mironică despre istoricul său cu patronul FCSB: „Nu mai e acel om realmente sălbatic”

Anamaria Prodan: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”

„În România se întâmplă să te înjure patronul, să îți înjure familia, să-ți spună că ești un prost sau că te dă afară, că nu ești bun de nimic. Nu există așa ceva afară. Ai noștri nu prea știu ce înseamnă educația și respectul, mai ales față de un sportiv.

+41 FOTO

Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor! Să vorbești urât despre un sportiv care îți bagă bani în buzunar este jignitor.

Dacă vă aduceți aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri. Astea sunt niște lucruri care au dus la decăderea fotbalului și sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în jos”, a declarat Anamaria Prodan potrivit As.ro.

Citește și: 

Jucătorii Chindiei au refuzat să se antreneze! » Toate detaliile despre scandalul din curtea revelației campionatului

Următorul transfer la FCSB? » Hagi l-a făcut să strălucească și are cel mai bun sezon al carierei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
neantul
neantul  •  21 Noiembrie 2022, 08:47

Aceasta “ființa “, care se milogește fostului soț pentru o pensie alimentara își da cu părerea precum Coana Chirița in protipendada Iasilor’ !

enigmaticul
enigmaticul  •  19 Noiembrie 2022, 12:39

Mda.......Așa este, fiică de lălăitoare!! Noroc de maica-ta, de ți-a lăsat destul, să nu crăpi de foame!! Eu zic să-ți mai ”decorezi” gâtul cu ceva tinichele, ca să te confunde lume cu Cleopatra Egiptului! Altceva, nu ai ce face cu banii, că ceea ce-ți lipsește ție, nu poți cumpăra cu bani sau cu aur.

godot
godot  •  19 Noiembrie 2022, 12:16

După ce a făcut sluj la picioarele lor ani întregi și a primit flit pe linie, a început sa-i scuipe. Are caracter frumos.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează