FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri la GSP Live: „La FCSB le-au zis că cine are contract cu mine nu mai joacă”

Anamaria prodan
Anamaria prodan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 14:19 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 17:00

Anamaria Prodan, impresarul de jucători, a vorbit la GSP Live despre momentul în care Ianis Stoica, atacantul de la FCSB, a decis să rupă contractul cu ea și să semneze cu firma Becali Sport, în decembrie 2021.

Ulterior, în august 2021, Ianis Stoica a rupt înțelegerea cu firma fraților Becali și s-a întors la Anamaria Prodan. Ana a susținut că jucătorii de la FCSB care au contract cu ea au fost amenințați că nu vor mai juca.

Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”
GSP Live
Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

VIDEO. Anamaria Prodan: „La FCSB le-au zis că cine are contract cu mine nu mai joacă”

Întrebată de moderatorul Costin Ștucan de situația lui Ianis Stoica, Anamaria Prodan a răspuns și i-a acuzat pe cei de la FCSB: „Da, normal, Ianis s-a întors la mine. Toți jucătorii mi-au spus: «Ana, au venit în vestiar și ne-au spus că nu mai avem voie să avem contract cu tine» La FCSB, da. «Cine merge cu ea nu mai joacă».

M-au întrebat ce să facă. Le-am zis: «Sunteți cu mine, dar spuneți că nu mai aveți contract, nu are cum să vă verifice nimeni». Câțiva, mai slabi de înger, s-au speriat”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan îl amenințase cu procesul pe Ianis Stoica 

În decembrie 2021, după ce Ianis Stoica rupsese contractul cu ea, Anamaria Prodan l-a amenințat că îl dă în judecată: „Cu Ianis, la fel ca şi în cazul Man, e simplu. Mergem la judecată. Vorba bunicii mele, care zicea: «Mamă, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată».

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a comentat decizia controversată de la meciul cu Botoșani: „Cât de corect poți fi când ai un frate la CSU Craiova?”

Gigi Becali, avertisment pentru două dintre vedetele de la FCSB: „Ei au o mare problemă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
Cristib2009
Cristib2009  •  03 Decembrie 2022, 00:07

cam se intoarce roata: cand era *** antrenor la Steaua,cine nu avea contract cu tine,nu juca ...sau era dat afara.....acum taci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

666piturca
666piturca  •  02 Decembrie 2022, 22:23

Din păcate, duoamna avocata, “copilul” matale, ***, are valoare fix exact cam cat matale in avocatură.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  02 Decembrie 2022, 22:14

O vorba veche zice ca, gura bate c.... !!...m-am moderat singur, sau dupa fapta si rasplata...tu te-ai adus singura aici !!..ş-o sa mai vina !!... dar nimic bun.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close