FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man! Câți bani vrea impresara

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man
Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 20:25 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 20:54

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta), fotbalist care activează în prezent la Parma, Serie A. Agentul cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere!

Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov. Vrea să se răzbune pe Man în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Astfel, agentul cere să fie despăgubit pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man! Câți bani vrea impresara

Conform surselor GSP, clauza de reziliere a contractului de impresariere rupt ar fi fost de 350.000 de euro, într-un document semnat încă din 2016. 

La GSP Live, în luna februarie, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis, fără a pronunța sume: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!". În public, ea a susținut o altă valoare a clauzei, de 500.000 de euro, mai mare cu 150.000 € decât ar fi suma reală.

11 milioane de euroa valorat transferul lui Man. În funcție de întrunirea unor clauze, FCSB ar putea să mai încaseze două milioane de euro. Clubul lui Becali a păstrat și 5% din valoarea unui viitor transfer al lui Dennis

900.000 de euro/sezoneste salariul lui Man la Parma

Anamaria Prodan, trădată de Dennis Man

Anamaria s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man, apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea".

Man a fost de acord să zboare la Parma alături de Dragoș Sârbu și de Giovanni, care activează acum drept consilier al firmei de impresariat, pentru că liberarea condiționată nu-i permite să fie intermediar de jucători.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gazeta a aflat motivul emoționant pentru care Octavian Șovre a alergat după semnătura lui Haaland » Autograful care aduce alinare bolnavilor de autism

Basarab Panduru desființează un jucător din Liga 1: „Ce fotbalist ești tu?! Rupi mâncarea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  08 Aprilie 2021, 12:06

Este dreptul ei sa-l actioneze in judecata pe Man avand in vedere contractul semnat de catre acesta !! De aici pana la castigarea celor 350 de mii este cale lunga. Aparatorii lui Man vor avea posibilitatea sa demonstreze ca aceasta colaborare ii aducea prejudicii jucatorului, avand in vedere ca ofertele aduse de catre aceasta nu satisfaceau pretentiile clubului si ale jucatorului !! Nu poti sta sub imperiul unui asemenea contract daca cariera ta este pusa in pericol de dezinteresul, sau nepriceperea, agentului cu care ai semnat acel contract !! Viata grea pentru Prodanca !!

parpalache
parpalache  •  08 Aprilie 2021, 09:14

Am intzeles din tot scandalul, ca paparuda nici macar nu era inregistrata ca impresar!Nici la FRF si nici la federatia italiana!Numai in...Emirate!Si atunci?Kakaia comision?

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  08 Aprilie 2021, 07:35

Tuta vrea ea atâta!!! Să vedem cât îi va da "justiția independentă ".Păcat mare de Reghe,care-i asociat cu atarnatoarea asta!!!.Alexa știe de ce!!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close