FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan lămurește scandalul cu Prunea: „La Dinamo nu conduce «Nimeni pe Pământ!»”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 12:18

Anamaria Prodan, impresarul antrenorului Leo Grozavu, și-a continuat atacurile la adresa dinamoviștilor, după ce Florin Prunea a stopat venirea tehnicianului reprezentat de ea la Dinamo.

„Înainte, relația mea cu Dinamo a funcționat excelent, atât cu patronul Negoiță, cât și cu Bălănescu. În seara când Leo a fost propus la Dinamo, am vorbit 30 de secunde la telefon cu Florin Prunea. N-am apucat să menționăm subiectul Grozavu. Am vorbit doar că la Dinamo numărul 1 e Florin Prunea, nu Bălănescu. Am înțeles că Florin e numărul 1, i-am explicat că pe el l-am sunat primul, nu pe Bălănescu, dar nu a răspuns la telefon. 

La cluburile care au bani, ca Steaua, Dinamo, Craiova, nu o să ia decizii nimeni pe pământ peste patroni. Pe banii dumneavoastră ați lăsa pe cineva să hotărască? Nu există așa ceva. Nu a căzut venirea lui Grozavu fiindcă așa a vrut Prunea. Sfatul meu pentru Ionuț Negoiță e să nu-l intereseze cine e managerul jucătorului sau antrenorului, ci să aducă jucători și să-i vândă pe bani. Dar ce vinde Dinamo acum?”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

„Leo nu s-a rugat de nimeni, el a fost contactat de clubul Dinamo. Și-ar fi dorit să vină, dar ce putem face? Asta e politica clubului Dinamo” - Anamaria Prodan

Florin Prunea a aruncat și el câteva înțepături astăzi la adresa lui Leo Grozavu, la TV Digi Sport: „Lui Leo Grozavu îi urez baftă și să fie mai serios pe viitor. N-a fost vorba despre implicarea vreunui agent, dar când bați palma și te înțelegi trebuie să te ții de cuvânt. Cu Bonetti s-a întâmplat cam la fel. Dumnezeu le așază așa cum trebuie”.

Prunea a anunțat astăzi că a ajuns la o înțelegere cu Dusan Uhrin jr.. Tehnicianul tocmai a ajuns în România și urmează să meargă la hotelul Rin pentru a semna contractul. (Detalii AICI)

Citește și:

Dusan Uhrin la Dinamo / Florin Prunea anunță: „Ne-am înțeles cu noul antrenor! La noi, meciurile nu se câștigă prin valoare” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
boierasul
boierasul  •  13 August 2019, 20:26

in sfarsit a facut si Prunea ceva bun la Dinamo)) PS--- BALANESCU DEMISIA!!

danirovl
danirovl  •  13 August 2019, 18:56

Ba...varianta cu uhrin asta e de departe cea ma8 buna dintre toate care s au vehiculat.

143731175974645
Gelu Cristean  •  13 August 2019, 18:49
Postat de breitner pe 13 August 2019, 14:14

Ma bucur ca ati schimbat titlul (cel su "sare la gatul lui Prunea"). Nu se potrivea cu statutul ei (nu e vampir ***).

si-au dat si ei seama tarziu, era la mintea cocosului ca se ridica mai mult de la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close