FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anamaria Prodan, noi derapaje în direct la TV: „Suntem ca țiganii. Să audă tot fotbalul românesc ce spun eu acum”

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani), impresar apropiat de clubul Hermannstadt, a folosit din nou un limbaj violent, pe-alocuri rasist, în contextul partidei de aseară cu FC Botoșani, câștigată de sibieni, scor 2-1 +10   FOTO
Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani), impresar apropiat de clubul Hermannstadt, a folosit din nou un limbaj violent, pe-alocuri rasist, în contextul partidei de aseară cu FC Botoșani, câștigată de sibieni, scor 2-1

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 12:56 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 13:37

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani), impresar apropiat de clubul Hermannstadt, a folosit din nou un limbaj violent, pe-alocuri rasist, în contextul partidei de aseară cu FC Botoșani, câștigată de sibieni, scor 2-1.

  • Hermannstadt a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, grație unei erori de arbitraj a „centralului” Florin Chivulete, care a acordat eronat un penalty pentru sibieni în ultimele minute ale meciului. Discuțiile despre arbitraj au înfuriat-o pe Anamaria, care a răbufnit la adresa lui Valeriu Iftime și Ion Crăciunescu, care au criticat dur decizia arbitrului

„Am vorbit aseară cu șeful arbitrilor din Israel. A luat fiecare fază din meci și a comentat-o. Mi-a spus că la penalty contează cât de drastic e arbitrul. Oricum, nu fură nimeni la Sibiu! Și care ar fi fost miza lui Chivulete aseară? 

Suntem ca țiganii. Când te ajută e bine, când nu te mai ajută, spui că nu te ajută niciodată. De meciul Botoșani - Iași nu mai vorbim, când s-a greșit în favoarea lor. Hai să luăm VAR odată, însă discuții vor fi și atunci. 

Când lumea te face handicapat și nesimțit, reacționezi. Să audă tot fotbalul românesc ce spun eu acum. S-a ajuns la un nivel de golănie fără precedent. Comisiile astea ce fac?! De ce nu intervin?!”, a declarat Anamaria Prodan la ProX.

FOTO Faza penalty-ului din Hermannstadt - FC Botoșani 2-1

+6 FOTO

E a treia oară când Hermannstadt fură. Hermannstadt fură împotriva oricărei echipe. A furat-o pe Târgovişte, pe cei dinainte şi pe noi. Florin Chivuletee complet tâmpit şi idiot sau e făcătură. Punct. Eu nu cred că e o întâmplare, e o făcătură. Omul e chiar prost, ori au vrut să o facă. Înnebunesc! Trebuie să iau cu pumnul pastile. Pastile de calmare, ca să nu o iau razna, înnebuneşti când un arbitru îţi dă o lovitură care nu a fost în viaţa vieţii ei 
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

De când s-a dus Ana Maria Prodan la Sibiu a făcut treabă foarte bună. În ceea ce privește arbitrajul, sunt niște vârtejuri acolo... Am văzut o fază în minutul 30, s-a dat un fault care nu se dădea nicaieri. Nici nu m-am mai uitat la televizor! Pentru ce să fie penalty acolo? Că nu înțeleg, e un duel corp la corp. Eu m-am ferit mereu în final de meci și când sunt scoruri strânse să dai așa un penalty. Dacă dai așa o decizie, trebuie să fie clară
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

VIDEO Toate detaliile înaintea meciului FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii au învins! Noua conducere a lui Dinamo, decizie majoră: „L-au dat afară aseară!”

Cornel Dinu, despre jucătorii „câinilor”: „Am niște informații. S-ar putea să deranjez”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
parpalache
parpalache  •  30 Septembrie 2020, 09:21
Postat de gazistu pe 30 Septembrie 2020, 00:16

***

Pai tot 47 de ani avea si acum vreo 4 ani!Dar oricum arata bine!Ca o actrita -aproape de pensie-din filme d-alea pentru adulti!

bubunika
bubunika  •  30 Septembrie 2020, 09:14

Nici o zi fara femeia palmier si familia manelista!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  30 Septembrie 2020, 07:59

Contactat telefonic, șeful arbitrilor din Kurdistan s-a jurat pe mă-sa ca a fost penalty 96,3%. Alte *** in ale arbitrajului din zona Orientului mijlociul au dat dreptate arbitrului și Prințesei Războinice Ana() Maria Proturban.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează