FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2

Anamaria Prodan nu poate fi sancționată după ce l-a bătut pe Alexa! De ce comisiile FRF nu-i pot face nimic: „E doar spectatoare!”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 10:07

Anamaria Prodan nu poate fi sancționată de Federația Română de Fotbal după ce l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, antrenorul Astrei, la meciul cu FC Botoșani, scor 2-2.

Libertatea scrie azi că impresarul Anamaria Prodan nu poate fi sancționată de Comisiile FRF pentru că nu este pe lista intermediarilor înregistrați la Federație.

Anamaria e considerată doar spectatoare. Nu poate fi sancționată de comisiile FRF pentru agresiunea împotriva antrenorului Dan Alexa. Cel mult, Alexa poate face plângere la Poliție împotriva ei.

Nu am vrut să-i acordăm licență pentru că Laurențiu Reghecampf era antrenor la FCSB și era un conflict de interese. Conflictul există și acum.  Ana e înregistrată ca agent prin Anglia. Nu se știe cum. FRF nu poate s-o oblige să prezinte licența”, a spus surse Federale pentru Libertatea.

Vezi AICI video cu momentul în care Anamaria Prodan îl lovește pe Alexa

Vezi și: 

Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  16 Iulie 2019, 17:52

Din "bine spre mai bine" in fotbalul romanesc!!?? Acum apare informatia ca "gura mare" asta, individa care se lauda ca e "numarul unu" in toate (toate ce???), nu e agent de jucatori inregistrat la FRF!?! Pai daca ea face si desface prin fotbalul romanesc fara a avea legaturi cu FRF, de ce mai exista chestia aia care-l are in fata pe Burleanu???? Oare chiar nimic nu poate fi normal in Romania??

983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Iulie 2019, 16:11

Toata Romania stie ca prodanca face si desface in domeniul transferurilor, dar ea nu are o calitate oficiala in fenomen, conform frf.

983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Iulie 2019, 16:10

Toata Romania stie ca prodanca face si desface in domeniul transferurilor, dar ea nu are o calitate oficiala in fenomen, conform frf.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close