FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Anamaria Prodan s-a făcut rea! 3 fotbaliști dați afară de la Hermannstadt

Petrișor Petrescu (27 de ani, mijlocaș), Lucian Dumitriu (27, mijlocaș), doi dintre jucătorii vechi ai sibienilor, și Adrian Bălan (30, atacant) au fost puși azi pe liber de Hermannstadt +49   FOTO
Petrișor Petrescu (27 de ani, mijlocaș), Lucian Dumitriu (27, mijlocaș), doi dintre jucătorii vechi ai sibienilor, și Adrian Bălan (30, atacant) au fost puși azi pe liber de Hermannstadt

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2020 14:09 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 14:34

Petrișor Petrescu (27 de ani, mijlocaș), Lucian Dumitriu (27, mijlocaș), doi dintre jucătorii vechi ai sibienilor, și Adrian Bălan (30, atacant) au fost puși azi pe liber de Hermannstadt, după ce au ratat și ultima șansă de a convinge, la Cluj, cu CFR (0-1).

Sibiul schimbă liniile din mers. Aflați de mai multă vreme în vizorul conducerii, mijlocașii Petrișor Petrescu, Lucian Dumitriu și „vârful" Adrian Bălan au fost fost înștiințați azi la prânz de antrenorul Ruben Albes că nu mai mizează pe ei.

3 fotbaliști dați afară de la Hermannstadt

Lor li s-a mai acordat duminică o ultimă șansă, la Cluj, în duelul cu CFR, însă niciunul n-a reușit să convingă. Petrescu și Bălan au fost chiar titulari, și înlocuiți pe parcursul partidei, în timp ce Dumitriu a intrat în repriza secundă. 

Cu trioul pus pe liber acum, numărul plecărilor de la Hermannstadt a ajuns la 11. Cifră care ar putea crește funcție de cum vor decurge negocierile cu Yazalde, căruia i s-a oferit un nou acord, și cu Kevin Rimane, care mai are un an de contract, dar vrea să plece. 

Nu-i mai puțin adevărat că sibienii s-au și întărit consistent, cam în toate compartimentele. Ei au operat 10 achiziții până acum și mai au de rezolvat problema unui al treilea portar, după plecarea lui Novo la Penafiel.

„Salariile s-au plătit săptămâna trecută. Mai avem restanțe pe două luni, dintre care una o vom achita în cursul acestei săptămâni"

„Am aranjat să jucăm la Mediaș, nu sunt probleme, dar ne vom muta acolo abia atunci când vom fi anunțați că încep lucrările la stadionul nostru" 

Claudiu Rotar, acționar principal Hermannstadt

Asigurări de la prietena româncă

Antrenorul Ruben Albes a fost convins să vină la Sibiu, în iunie, și de proiectul prezentat de Anamaria Prodan, dar un cuvânt de spus a avut și prietena româncă a iubitei sale. Aceasta, originară din Sibiu, dar stabilită de mai mulți ani în Spania, le-a vorbit despre oraș și i-a asigurat că totul va fi OK.

FOTO Cele mai tari imagini cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

VIDEO Toate detaliile înainte de meciul Chindia Târgoviște - Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Confirmare oficială: antrenorii de la FCSB și un fotbalist, pozitivi cu COVID-19 » Cine stă pe bancă în Serbia

FCSB are acum două mari probleme înaintea meciului cu Topola, dar Rădoi sare în ajutorul nașului Becali: „Am uitat de el!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
2587032921313866
Dura Gigi  •  15 Septembrie 2020, 22:26

Eu nu mai inteleg nimic.Se anunta despartirea de Petrisor Petrescu si in video anexat figureaza in echipa de start cu Chindia.

enigmaticul
enigmaticul  •  15 Septembrie 2020, 22:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mattteo
mattteo  •  15 Septembrie 2020, 18:23

Petrisor Petrescu dat afara de la Sibiu. sincer, eu il vedeam material bun pentru o echipa ca CFR. Poate cel mai bine facut jucator din Liga 1. Daca nu e mijlocas dreapta extraordinar (oricum e peste Chipciu), faci din el totusi un fundas dreapta ofensiv pentru inca 10 ani. Ana Maria habar nu are ce face. Asa e cand ajung petrodolarii pe mana *** si nu stiu ce sa faca cu ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează