FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Andrei Burcă, noul transfer de la CFR Cluj, dezvăluie de ce a refuzat-o pe FCSB: „Inima mi-a spus să merg acolo”

Andrei Burcă a fots căpitanul lui FC Botoșani, dar e pregătit pentru aventura CFR Cluj // FOTO: GSP
Andrei Burcă a fots căpitanul lui FC Botoșani, dar e pregătit pentru aventura CFR Cluj // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2019 14:15

CFR Cluj i-a mai dat o lovitură lui FCSB. După ce „feroviarii” le-au suflat steliștilor titlul în ultimii ani, echipa lui Dan Petrescu devine și o destinație mai atractivă pe piața transferurilor. Campioana en-titre l-a acontat azi și pe Andrei Burcă, 26 de ani, fundașul central al celor de la FC Botoșani, a treia achiziție a verii - Detalii, AICI

Deși era dorit inclusiv de FCSB, fotbalistul a ales să meargă la CFR Cluj. Contactat de GSP.ro, Burcă a explicat motivele care l-au determinat să aleagă un transfer în Ardeal în detrimentul unuia în Capitală. 

De ce am ales CFR? Pentru că așa am simțit, iar ce mi-a spus inima am ales. Merg la campioana României și sunt foarte fericit că cei de acolo m-au dorit. Mai sunt de pus câteva detalii de pus la punct, dar în mare măsură m-am înțeles cu CFR.

Nu mi-a fost frică de Steaua și nici de ce-au pățit colegii mei acolo. Fiecare își alege drumul în viață așa cum crede, iar eu am decis să merg la CFR Cluj. Cred că am luat decizia cea mai bună și eu cred că e cel mai bine pentru mine în viață.

Nu m-a speriat nimeni de la Steaua, așa am considerat eu că e mai bine. Ce-au pățit foști colegi de-ai mei acolo nu pot să comentez, pentru că nu ar fi corect”, a declarat Andrei Burcă, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Vreau să le mulțumesc tuturor de la Botoșani pentru că am petrecut momente frumoase împreună, chiar dacă plec și cu un regret, acela că am ratat play-off-ul în ultima etapă. Cred că meritam să fim acolo, dar așa a vrut Dumnezeu” Andrei Burcă

Burcă evolua pentru FC Botoșani din 2016. În acest sezon a jucat 40 de meciuri în toate competițiile, marcând două goluri. 

Vezi și: CFR Cluj, a treia achiziție a verii: Andrei Burcă de la Botoșani! » Valeriu Iftime, pentru GSP.RO: „E cel mai prost transfer pe care l-am făcut! Mi-e rușine să spun suma”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1642390689227756
Iulian Dorel Ciotlaus  •  08 Iunie 2019, 21:11

Bine ai venit!Multa bafta Andrei!

2146208208751563
Costel Plugariu  •  08 Iunie 2019, 19:20

Am impresia ca faci confuzie intre Steaua Armatei și ***-ul lui ***, eternul și fascinantul vicecampion !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Iunie 2019, 17:42

Pai Golofca a fost trimis inapoi iar Morutan freaca banca de rezerve !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close