FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Lovitură pentru Andrei Burcă » Transferul în străinătate, întârziat: „S-a blocat totul”

Andrei Burcă, CFR Cluj // foto: Imago
Andrei Burcă, CFR Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 18:14 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 20:07

Transferul lui Andrei Burcă (28 de ani) în Emiratele Arabe Unite întârzie după ce stoperul lui CFR Cluj a suferit o accidentare. 

Andrei Burcă, cel mai valoros fotbalist al campioanei CFR Cluj, cotat la 3,3 milioane de euro pe Transfermarkt.com, a fost la un pas să prindă transferul în străinătate pe care îl dorește. 

Pentru Andrei există o ofertă din partea unei echipe din Emiratele Arabe Unite, dar tratativele au fost întrerupte din cauza accidentării suferite de fundaș, care l-a scos din joc și la meciurile echipei naționale cu Georgia (1-2) și Anglia (0-1).

Florin Vulturar: „S-a blocat totul”

Pentru Andrei Burcă există o ofertă clară. Din păcate s-a accidentat la națională și oarecum s-a blocat totul. Vedem zilele următoare. Vedem, dacă își revine zilele următoare, să poată face vizita medicală la acea echipă, s-ar putea să ajungă acolo. 

E din Golf echipa, da. Din Emirate. Andrei are o entorsă de gradul 2 (n.r. - la genunchi), va sta câteva săptămâni pe tușă”, a declarat impresarul Florin Vulturar la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Din informațiile GSP.ro, transferul încă are șanse bune de reușită. Urmează ca Burcă să efectueze vizita medicală, iar în conturile lui CFR Cluj au să intre două milioane de euro!

Îmi doresc foarte mult să plec în această vară, sunt discuții
- Andrei Burcă, pe 6 mai

Transferat în vara lui 2019 de CFR Cluj, Burcă a adunat 83 de meciuri și 6 goluri în tricoul „vișiniilor”.

VIDEO. CFR Cluj a dat startul reunirilor de vară » Nume noi în Gruia, la primul antrenament condus de Șumudică

Citește mai multe știri din Liga 1:

Veste neaşteptată pentru Dinamo » Jucătorul vrea să rămână în „Ștefan cel Mare”!

FCSB s-a reorientat după ce a ratat transferul lui Dumiter » Atacant străin dorit de Gigi Becali: „Are 16 goluri marcate în ultimul sezon”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tiligol
tiligol  •  11 Iunie 2021, 00:00

Ai umor? Te crezi funny??

cornelcc
cornelcc  •  10 Iunie 2021, 23:53

Parca fcsb-istii plecau prin cămilezia, cefuriștii doar la echipe mari din occident, gen Dudelange!

napocarepublic
napocarepublic  •  10 Iunie 2021, 21:35
Postat de steaua.libera pe 10 Iunie 2021, 20:41

Cel mai bun fundas central din RO, fara discutie. Daca s-ar impune si la Nationala, ar fi senzatie pt reprezentativa noastra

nenea tu erai cu fcfcsb-ul lui gigi ...ti ai schimbat orientarea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează