FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Cum a fost „premiat” Andrei Chivulete de CCA, după ce a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe

Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul FCU Craiova - Sepsi din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni, a fost premiat de CCA.
Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul FCU Craiova - Sepsi din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni, a fost premiat de CCA.

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 15:14 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 16:23

Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni, a fost premiat de CCA cu o delegare la un super-meci.

Chivulete va arbitra un meci tare din etapa #24 din Superliga, Farul - CSU Craiova. Partida de la Ovidiu se joacă luni, 6 februarie, de la ora 20:00.

Asistenții lui Chivulete vor fi Andrei Constantinescu și Sebastian Gheorghe. Arbitrul VAR este Cătălin Popa, iar arbitrul AVAR va fi Romică Bîrdeș.

Propunere șocantă pentru UEFA din partea Federației Maghiare: „Vrem steagul Ungariei Mari pe stadioane!” + „A fost rasist, dar doar o perioadă”
UNGARIA
Propunere șocantă pentru UEFA din partea Federației Maghiare: „Vrem steagul Ungariei Mari pe stadioane!” + „A fost rasist, dar doar o perioadă”

Andrei Chivulete, delegat la Farul - Universitatea Craiova

Andrei Chivulete va arbitra Farul - CSU Craiova la o săptămână după ce a oprit FCU Craiova - Sepsi, semn că cei de la CCA au fost mulțumiți de alegerea arbitrului.

Chivulete a fost lăudat de Marius Avram, care a explicat de arbitrul de la FCU Craiova - Sepsi a fost acoperit de regulament. „Când au loc scandări xenofobe, el trebuie să urmeze procedura celor trei pași. Chivulete a urmat-o. Primul a fost întreruperea jocului, atenționarea la stația stadionului. Pasul numărul 2 e oprirea jocului timp de 10 minute.

A fost și el făcut. Pasul numărul 3, în cazul în care se repetă scandările, oprirea definitivă. Chivulete a urmat pașii conform regulamentelor în vigoare. Nu făcea acest lucru dacă nu avea argumente”, a spus Marius Avram, fost arbitru FIFA, la „Digi Sport Special”.

Alexandru Deaconu, premiat de Traian Băsescu după ce a oprit Rapid - Steaua

Chivulete nu e primul arbitru român premiat după ce a oprit un meci. Alexandru Deaconu, în prezent șeful proiectului „Arbitraj video în România”, a fost decorat de Traian Băsescu în 2008, după ce a oprit Rapid - Steaua în minutul 74.

Alexandru Deaconu a primit Ordinul Sportiv Clasa a III-a de la fostul președinte al României. El pusese capăt meciului Rapid - Steaua, după ce a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribune pe Giulești. Roș-albaștrii au câștigat atunci cu 3-0 la „masa verde”. 

VIDEO. Imagini cu momentul primei opriri a meciului din Sepsi - FCU Craiova

Citește și:  

Derby pustiu? Câte bilete s-au vândut la CFR - FCSB: „E greu să stai în tribună la -10°C”
CFR CLUJ - FCSB
Derby pustiu? Câte bilete s-au vândut la CFR - FCSB: „E greu să stai în tribună la -10°C”
„Mutu s-a făcut albastru de frică” » Mititelu dezvăluie ce s-a întâmplat când ultrașii au intrat peste jucători în autocarul lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA
„Mutu s-a făcut albastru de frică” » Mititelu dezvăluie ce s-a întâmplat când ultrașii au intrat peste jucători în autocarul lui FCU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
BineleInvinge
BineleInvinge  •  08 Februarie 2023, 10:51

Toate minoritatile de pe orice teritoriu, sunt, au fost si vor fi parte din istoria, neamul si pamantul natiunii ce detine acel teritoriu. Pana la urma, ca suntem sau nu minoritari, in esenta toti suntem la fel. Orice motiv gasesesc unii pentru a aduce ura si dezbinare in comunitate, sunt motive invalide dictate de cei ce conduc (national si global), pentru ca numai tinandu-ne ocupati cu dezbinarea, ne distrag de la adevaratele probleme create chiar de acesti conducatori. Haideti fratilor sa ne trezim! Ce reprezinta granitele tarilor daca nu doar niste linii trasate dupa imaginatia politicienilor?! Studiem putin istoria si realizam ca suntem cu totii rude indepartate, provenite din mama Africa, leaganul civilizatiei umane. Va iubesc pe toti si am incredere ca binele invinge! Pace la frati! P.S. Pe plan intern sportiv, totusi, Hai Rapid! :)

atthur
atthur  •  06 Februarie 2023, 12:42
Postat de vasileroaita pe 05 Februarie 2023, 16:52

Chivulete a dovedit că știe regulamentul și ol aplică!!

chivulete a demonstrat că e un prost ca tine ,de altfel,că a ajuns pe pile pe lista UEFA (de unde eu sper să "zboare")și nu-l văd bine,cu toate că acum unii proști ca tine îl ridică-n slăvi !!! Hai să vedem diseară (când toată galeria Craiovei o să-i facă invitație la ueee) pe unde își va scoate fluierul??? Va mai intrerupe(suspenda) încă un meci!!??!!??Hai să vedem ,prost cu clopote și/sau sirenă, cine are dreptate!!?????!!??

1945sv0509
1945sv0509  •  05 Februarie 2023, 19:37
Postat de mal. pe 05 Februarie 2023, 19:14

Domnu’ Duță, cu supușenie va întreb: ce premiu a primit Chivulete? Dacă a aplicat regulamentul și mu a fost pedepsit, acesta e un premiu? Și, care este asemănarea cu decorația pe care a primit-o farseurul Deaconu? Aceea este o situație aparte, nu dezvolt aici! Ține de mizeria societății românești…

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează