FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Cordea, oprit de un suporter după FCSB - FC Argeș: „Mi-ai «făcut» 150 de lei”

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andrei Cordea (23 de ani) a marcat golul decisiv în minutul 87. +24   FOTO
FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andrei Cordea (23 de ani) a marcat golul decisiv în minutul 87.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 19:15 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 19:15

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andrei Cordea (23 de ani) a marcat golul decisiv în minutul 87 și a sărbătorit succesul alături de fani.

Un suporter care i-a cerut la finalul partidei să facă o poză cu el a ținut să-i mulțumească extremei pentru golul victoriei. „Mi-ai «făcut» 150 de lei în seara asta, mersi”, i-a spus suporterul, citat de Orange Sport, referindu-se, cel mai probabil, la un bilet de pariuri.

Etapa #8. Oxigen pentru „câini” » Golul lui Pop îi aduce 3 puncte uriașe lui Dinamo în duelul cu Slobozia! Toate rezultatele + clasamentul
Etapa #8
Etapa #8. Oxigen pentru „câini” » Golul lui Pop îi aduce 3 puncte uriașe lui Dinamo în duelul cu Slobozia! Toate rezultatele + clasamentul

Andrei Cordea a fost sacrificat în meciul cu FC Argeș, folosit inter dreapta pentru a-i face loc în atac lui Omrani. În partea secundă a revenit în poziția care l-a consacrat, cea de extremă dreapta, și a marcat golul de 3 puncte.

VIDEO CU GOLUL. Andrei Cordea, reușita decisivă de 3-2 în FCSB - FC Argeș

„Am reușit, în sfârșit, să câștigăm în campionat. Sper să jucăm din ce în ce mai bine. Sincer nu mă gândeam la așa ceva, să deschidă ei scorul. Îmi era capul să marcăm, că aveam un blocaj mental. 

Am întors rezultatul, meritam asta. Suntem mulți jucători cu experiență. Am acumulat și eu experiență, sunt un jucător mai matur. Vreau să mă bat pentru locul de titular. 

Apărarea începe de la atacant, iar noi trebuie să ne apărăm mai bine. Această victorie ne aduce un moral foarte bun. Cred că am avut mult ghinion până acum”, a spus Andrei Cordea, după FCSB - FC Argeș 3-2.

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno, reușită de vârf veritabil pentru 1-1 în meciul FCSB - FC Argeș 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Intenție de transfer anunțată înainte de FCSB - FC Argeș: „Îmi place foarte mult, mi l-aș dori din iarnă”

Discurs dur după succesul chinuit al formației lui Petrescu: „CFR Cluj e campioană fără să joace fotbal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  04 Octombrie 2022, 06:33

In seara asta plus 150 lei, in etapele trecute minus 2000.

steaua1986.
steaua1986.  •  03 Octombrie 2022, 20:55

Ce stire, a castigat ala 150 de lei si au mai facut un articol:)))) gigisme

Vezi toate comentariile (2)
Comentează