FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI

Andrei Cristea acuză, după o nouă amânare a meciului Viitorul - Poli Iași: „O decizie bizară! Observatorul a spus că trebuia să se joace”

Andrei Cristea / Sursă foto: Facebook Poli Iași
Andrei Cristea / Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 17:09 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 17:26

Andrei Cristea (36 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a fost extrem de nemulțumit când a aflat că partida pe care echipa sa trebuia să o dispute cu Viitorul nu se va mai relua nici astăzi.

  • CONTEXT: Meciul Viitorul - Poli Iași, contând pentru etapa #24 din Liga 1, a fost întrerupt luni după 68 de minute, din cauza ceții de la Ovidiu. Partida ar fi trebuit să se reia azi, dar va fi reprogramată. (Detalii, AICI)

Tânărul antrenor al moldovenilor consideră că partida întreruptă luni s-ar fi putut relua azi, dezvăluind că observatorul întâlnirii de la Ovidiu ar fi afirmat că meciul putea să se desfășoare astăzi.

Andrei Cristea, antrenor Poli Iași: „Observatorul a spus că partida ar fi trebuit să se joace!”

„E un mare dezavantaj pentru noi. Am stat 4 zile aici, am consumat foarte multă energie mentală. E o decizie bizară pentru mine! Consider că este o vreme pe care am mai întâlnit-o în carieră și cred că partida ar fi trebuit să se joace. 

Observatorul partidei a spus că partida ar fi trebuit să se joace. A fost un consum mental extrem de ridicat. Jucătorii se concentrează pentru meci, dar ies din ritm. Nu sunt momente ușoare, dar cred că partida ar fi trebuit să se joace”, a declarat Andrei Cristea, la microfonul Look Sport. 

 Viitorul - Poli Iași nu se mai joacă azi

Arbitrul Andrei Chivulete a decis ca meciul să nu se mai joace azi, vizibilitatea fiind afectată de ceață. Partida va fi reprogramată pentru o altă dată, urmând a se relua din minutul 1.

Luni, meciul a fost întrerupt în minutul 68, din cauza vizibilității reduse! În repriza a doua a partidei la Ovidiu, ceața s-a intensificat, astfel că arbitrul Andrei Chivulete a decis întreruperea partidei. Jucătorii au plecat la vestiare, iar „centralul” a decis, după aproximativ o oră, că partida va fi reluată azi, de la ora 16:00. Lucru care, în cele din urmă, nu s-a mai întâmplat. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri de actualitate: 

Viitorul - Poli Iași nu se mai joacă nici azi din cauza ceții! Meciul va fi reprogramat

Acuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  23 Februarie 2021, 19:09

Daca jucau pe la pranz n-ar fi fost nici o ceata .

662835230489631
Adi Munteanu  •  23 Februarie 2021, 17:56

Trebuia sa alerge arbitrul mai mult în aceste condiții. Dar fiind putoare a amant meciul. Sau le.a acordat celor de la Viitorul încă 90 de minute doar doar câștiga acest meci. Rusinica

thefixer
thefixer  •  23 Februarie 2021, 17:27

De vrea Victoria Viitorului cu orice pret! Succes Andrei Cristea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează