FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Craiova vrea să se întărească înaintea duelului din Europa League, cu FK Sabail: „Andrei Ivan vrea să vină la noi”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 17:45

Sorin Cârțu, președintele lui CSU Craiova, spune că e gata să-l transfere în această vară pe Andrei Ivan, care s-ar putea întoarce în Bănie după ce și FCSB s-a interesat de serviciile atacantului. Oltenii trebuie să se miște repede, pentru că pe 11 iulie vor juca în primul tur din Europa League cu FK Sabail.

„Ivan vrea să vină la Craiova. Dacă se iveşte oportunitatea şi ne putem mişca financiar, ar fi unul dintre cei mai importanţi jucători.

Deocamdată, Krasnodar nu a spus nici că îl dă, nici că nu îl dă. Probabil aşteaptă Campionatul European. Dar cel mai important e unde vrea fotbalistul să joace”, a spus Cârţu, la TV Digi Sport.

Vârful în vârstă de 22 de ani se află zilele acestea la Campionatul European U21, unde România va juca diseară, de la ora 19:30, cu reprezentativa similară a Croației.

În altă ordine de idei, CSU Craiova va juca în primul tur preliminar din Europa League cu FK Sabail din Azerbaijan. Meciul tur va avea loc în deplasare, pe 11 iulie. Returul are loc la Craiova, pe 18 iulie.

CSU Craiova - FK Sabail, în turul 1 din EL. Se califică oltenii?

DA
NU

 

24 de meciuria jucat Ivan pentru Rapid Viena în sezonul trecut, reușind un singur gol pentru echipa care l-a împrumutat de la Krasnodar 

Citește și:

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CFR Cluj - FC Astana // CFR Cluj și-a aflat adversara din primul tur al Ligii Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
invinctus
invinctus  •  19 Iunie 2019, 08:27

Toti *** care tin cu *** ca astia numai *** sunt mor ca nu vine Ivan la ei si acum li se pare ca nu este bun ca ce bine ca nu l au luat ei ha ha ha pai bai *** man ala cel mai slab de pe teren . Fortza Craiova .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  19 Iunie 2019, 07:23

CHIAR IL SFATUIESC PE BECALI SA RENUNTE LA GANDUL NUMIT ...""IVAN""!!!OARE DACA ERA ASA DE BUN DE CE NU A RAMAS LA IN AUSTRIA LA O ECHIPA NU PREA CE STIE CE!!!ECHIPA AUSTRIACA ESTE SUB MEDIA EUROPEANA!!!ASA CA ...A>IVAN S-A NASCUT MARE SPERANTA SI....ASA VA IESI DIN FOTBAL!!!SAW_L IA OLTENII!!!

tinn_2
tinn_2  •  18 Iunie 2019, 20:09

Meciul asta de U21 m-a convins ce petarda e

Vezi toate comentariile (7)
Comentează