FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - HERMANNSTADT

VIDEO CU GOLUL Momentul de geniu prin care Andrei Ivan a deblocat disputa dintre CS Universitatea Craiova și Hermannstadt

Andrei Ivan (26 de ani) a deschis scorul cu un șut superb în CS Universitatea Craiova - Hermannstadat, din etapa cu numărul 23 a Superligii României.
Andrei Ivan (26 de ani) a deschis scorul cu un șut superb în CS Universitatea Craiova - Hermannstadat, din etapa cu numărul 23 a Superligii României.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 21:34 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 21:38

Andrei Ivan (26 de ani) a deschis scorul cu un șut superb în CS Universitatea Craiova - Hermannstadat, din etapa cu numărul 23 a Superligii României. 

Cei 3.773 de spectatori prezenți pe arena „Ion Oblemenco” au așteptat golul timp de 48 de minute. După o primă repriză echilibrată, elevii lui Eugen Neagoe au ieșit cu altă atitudine de le vestiare, iar Andrei Ivan a deblocat tabela.

VIDEO CU GOLUL. Andrei Ivan, execuție superbă pentru 1-0 în CS Universitatea Craiova - Hermannstadt

Căpitanul lui CSU Craiova a preluat mingea la 35 de metri de poartă, și-a așezat-o pe piciorul drept, a profitat de pasivitatea lui Ene și l-a învins pe Letica cu un șut plasat, la colțul lung.

Andrei Ivan a reușit „dubla” în minutul 69. Vârful în vârstă de 26 de ani a punctat cu o lovitură de cap, după un corner.

Pentru Ivan este prima „dublă” din acest sezon. Vârful oltean mai avea 7 reușite stagionale, 4 dintre ele în Superligă.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu

„Suntem SACRIFICAȚI!” » Jucătorul din Superligă s-a revoltat astăzi: „Nu se mai poate!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
dobrin
dobrin  •  30 Ianuarie 2023, 21:37

Sa pui cuvintele "Ivan" si "geniu" in aceeasi propozitie... asta inseamna sa fii "jurnalist" :)))))

danglumetu
danglumetu  •  29 Ianuarie 2023, 20:52

ca sa scrii asa ceva trebuie sa fii ori ***, ori sa nu ai proprietate cuvintelor folosite! iar daca autorul e toata redactia...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stelian66
Stelian66  •  29 Ianuarie 2023, 12:06
Postat de Corcodel_topor pe 28 Ianuarie 2023, 23:02

Daca și asta mai este moment de geniu... Data viitoare sa le dați fundașilor de la Sibiu și un aparat foto sa îi facă și poza lui Ivan cum preia, cum o controlează și cum șutează. Că de atacat nu l-a atacat nimeni că sa îi ia mingea. Mai ales fundașul ăla cu numărul 70 care l-a tatonat de la 3 metri distanta. Erau ambii centrali pe Rivaldinho, mijlocașii pe Nistor, iar Ivan avea o singura opțiune, sa intre în centru, sau sa se scoată din joc in banda. Iar deșteptul ăla de fundaș cu Nr 70 in loc sa îi închidă centrul și să îl scoată in banda, el se uită și tatona. Mare moment de geniu ce a avut Ivan...

Dar de golurile lui Tavi , care trage fără vlagă la poarta , nu mai ziceți ? Măcar Ivan are forța in șut . Cata amăreala va lasă in gura reușitele oltenilor ! In loc sa va vedeți de echipa voastră , dați cu pietre in alte echipe .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close