FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ANDREI SIN LA DINAMO// Scenariu de comedie în cazul lui Andrei Sin: „Nu el a semnat cu Sepsi, ci un prieten care lucrează la un xerox” » Ardelenii fac scandal: „Să ne dea banii, închidem bâlciul”

Andrei Sin
Andrei Sin

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2019 14:41

Andrei Sin continuă să fie un subiect de dispută între Dinamo și Sepsi, după ce mijlocașul de 27 de ani ar fi semnat un contract cu ambele echipe. Acesta a fost prezentat pe 10 iunie pe site-ul celor de la Sepsi, și azi pe site-ul lui Dinamo.

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dat detalii despre caz și a dezvăluit un scenariu incredibil: Sin susține că un prieten a semnat contractul cu Sepsi.

„Este înregistrat un contract la Ligă. Este un caz pe cât pare de complicat, pe atât de simplu. Jucătorul zice că nu a semnat el contractul! El a primit oferta de la Sepsi prin mail și a trimis-o unui prieten care lucra la un xerox. Sin nu era în țară, iar oferta a semnat-o prietenul său și a trimis-o înapoi prin adresa de mail a instituției la care lucra.

Nu este o corespondență între jucător și Sepsi. El a primit contractul, dar contractul a plecat înapoi semnat de pe un alt mail. Va fi foarte greu ca Sepsi să dovedească, va trebui făcută o expertiză grafologică, care se face după un original nu după un contract scanat.

Semnătura originală este pe contractul celor de la Dinamo. Cu siguranță se va ajunge la litigiu”, a declarat Emilian Hulubei la TV Digi Sport.

Prezentat la Dinamo

Azi, Dinamo a anunțat pe contul de Facebook că Andrei Sin a semnat cu formația roș-albă.

„Andrei Sin la Dinamo București. București, 18 iunie 2019. Jucătorul Andrei Sin, ultima oară la Politehnica Iași, a semnat un contract cu FC Dinamo București, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial”comunicat Dinamo

Sepsi îi așteaptă pe Dinamo și pe Sin la Comisia de Disciplină.

Când au văzut anunțul făcut de Dinamo, oficialii clubului s-au amuzat și au anunțat că vor reclama clubul și jucătorul la Comisia de Disciplină.

Jucătorul s-a făcut de rușine. Avem ștampila LPF pe contract. Fără nicio supărare, ne vedem la Comisie! Am putea renunța judecată dacă îi primim pe Montini și pe Nistor”, au declarat amuzați oficialii clubului

Format de Academia lui Gheorghe Hagi, care l-a adus de la Sportul Studențesc în 2009, Sin a jucat de-a lungul carierei la Viitorul, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS Craiova, Unirea Tărlungeni, ASA Târgu Mureș și Poli Iași. 

Janos Bokor, director sportiv Sepsi, pentru GSP.ro:Am discuțiile personale cu fotbalistul pe care le voi prezenta comisiei în momentul în care se va judeca speța. Deja am ajuns să vorbim prea multe prostii despre un caz prea mediatizat. Culmea e că băiatul s-a rugat de noi, a mai primit câteva zile de vacanță. Noi am fost înțelegători și apoi am văzut că a semnat cu Dinamo.

Pe noi ne interesează să se respecte regulamentul, legile nu pot fi fentate. Eu nu înțeleg de ce clubul Dinamo s-a complicat. Acum nu mai avem cum să dăm înapoi și din ce știu eu nu mai e nici emisiunea «iartă-mă!» la modă. Bine, Dinamo dacă vrea, ca să închidă bâlciul, ne poate plăti o sumă de transfer pentru Andrei Sin. Suntem deschiși la negocieri. În rest, am discutat prea mult pe acest caz. Îi așteptăm fie la negocieri, fie ne vom vedea la comisie”.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Cazul ciudat al lui Andrei Sin: a semnat și cu Dinamo, și cu Sepsi?! » Comunicat oficial al clubului: „Vom lua măsurile care se impun”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
greench
greench  •  19 Iunie 2019, 12:52

Acest,,domn"Sin e mare caracter ,se vede de la gară.Pfff. Are coloana vertebrală dreaptă. Zero barat,să rămâi la Dinamo de astfel de caractere nu avem nevoie.

chris_bu67
chris_bu67  •  19 Iunie 2019, 06:25

*** de la sepsi pot lua giugadori de la puskas akademy crescuți cu gulaș :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Iunie 2019, 19:18
Postat de calinescu_ pe 18 Iunie 2019, 17:18

SIN ARE 10 CLASE PESTE FRATII JAADI LA UN LOC ...!!!!

si daca vine si rus, luati campionatul la pas..hahaha

Vezi toate comentariile (9)
Comentează