FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost campion cu Dinamo șochează: „Am jucat în meciuri trucate! Și n-au fost puține! Voiam să mă las”

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:13 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 18:17

Angelo Alistar, fost fundaș cu aproape 200 de meciuri în Liga 1, a vorbit despre anii petrecuți la cluburi precum Ceahlăul, Dinamo sau Universitatea Craiova. Recunoaște că a fost la un pas de a renunța la fotbal din cauza meciurilor trucate în care a evoluat. 

- Ai simțit vreodată că ai jucat în meciuri trucate? 
- Bineînțeles! Era o perioadă în care simțeai multe în jurul tău. Am atras atenția de multe ori antrenorilor, conducătorilor. Unii au luat-o de bună, alții mai puțin. Am auzit că făceau și jucătorii, fără ca oamenii din conducere să știe. Astea erau vremurile! Eram dezamăgit, deși nu eram participant activ. Chiar mă gândeam să renunț la fotbal! La Dinamo nu, dar la Piatra Neamț da! Și n-au fost puține! 

- Ai avut la un proces cu Florin Marin, ce s-a întâmplat?
- L-am acționat în instanță pentru neplata unor bani. Apoi am ajuns să spun că am trăit niște jocuri necurate. Nu s-a întâmplat nimic! S-a stins! Am fost dați deoparte. N-a interesat pe nimeni ce aveam de zis. Așa era la nivel de Ligă, de Federație. N-a vrut nimeni să facă ordine.

Un fost campion cu Dinamo șochează: „Am jucat în meciuri trucate! Și n-au fost puține! Voiam să mă las”
Angelo Alistar (45 de ani) deține acum o pensiune, despre care spune că e o „afacere de familie” FOTO: Vlad Nedelea

La mijlocul anilor 2000 Constantin Alistar, tatăl și impresarul lui Angelo, a anunțat că e gata să-l acționeze în judecată pe Florin Marin pentru că s-ar răzbuna pe fiul său după ce acesta din urmă ar fi refuzat să joace într-un meci trucat pe când ambii erau la Universitatea Craiova. „Este vorba despre un meci strategic aranjat de domnul Florin Marin și pe care Angelo nu l-a acceptat, fiul meu nedorind sã participe la aranjamente. Florin Marin este un mare specialist al acestor partide”, spunea atunci tatăl fotbalistului. 

Angelo Alistar a câștigat titlul în Liga 1 în sezonul 2003-2004 cu Dinamo. De asemenea, mai are în palmares și două cupe ale României în tricoul „câinilor”. Tot la Dinamo a strâns și 4 apariții în preliminariile Ligii Campionilor. 

Citește mai multe știri din interviul lui Angelo Alistar:

WOW! Îl mai recunoașteți? Transformarea radicală a unui fost campion cu Dinamo

Un fost campion cu Dinamo vorbește despre primele semne ale decăderii ale clubului din Ștefan cel Mare:„Din 2008 a început degringolada”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
creeperno999
creeperno999  •  20 Ianuarie 2021, 22:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuke
ciuke  •  20 Ianuarie 2021, 22:23
Postat de shagrath_d.b_ pe 20 Ianuarie 2021, 20:57

prostane articolul se refera la blaturi !!! un alt user a spus ca nu exista echipa care sa nu fi facut blat ..iar eu i-am raspus ...dar s-a trezit si prostul ca dispare dinamo :))))))

Tu canta la mandolina, ca doar asta ti-a mai ramas.

shagrath_d.b_
shagrath_d.b_  •  20 Ianuarie 2021, 20:57
Postat de ciuke pe 20 Ianuarie 2021, 20:19

Idei putine si fixe. Articolul este despre un fost fotbalist la Dinamo, tu o tii langa cu Fcsb. In loc sa te preocupe soarta muribundei Dinamo tu canti vesel, foaie verde de dudau, o sa fie si mai...bine.

prostane articolul se refera la blaturi !!! un alt user a spus ca nu exista echipa care sa nu fi facut blat ..iar eu i-am raspus ...dar s-a trezit si prostul ca dispare dinamo :))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează