FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Antonio Sefer a invitat echipa GSP în camera sa și a arătat cititorilor ce ia în bagaj atunci când petrece 10 zile departe de casă

Sefer și colegii săi de la Playstation: Gheorghe Gabriel, Bogdan Ungureanu și Alex Stan
Sefer și colegii săi de la Playstation: Gheorghe Gabriel, Bogdan Ungureanu și Alex Stan

Articol de , - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 07:23 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 10:05

Hotel Miracle, etajul 7, holul din dreapta, ușile larg deschise. Antonio Sefer primește reporterii Gazetei în cameră. „N-am nimic de ascuns, nu vă gândiți că am luat cine știe ce cu mine. Avem tot ce ne trebuie aici. Și nu ascund nici faptul că mama mi-a făcut bagajul. O să vă și dați seama ușor”. 

Șeptarul giuleștenilor e transparent. E și pus pe glume cu puștii din academia Rapidului, parteneri de FIFA și de poante: „Îmi aduc micul dejun la pat în fiecare dimineață. Pe rând. Îi bat la FIFA și respectă provocările. Cu ei îmi permit și eu. Ne respectăm, ne mai distrăm și noi cu o FIFA și mai glumim". 

PlayStation 5, jucăria preferată a fotbaliștilor Rapidului

Primul lucru ce sare în ochi în camera rapidiștilor Onea și Sefer e PlayStationul. Mare, alb și pus în funcțiune de puști: „L-am luat cu noi, ne ocupăm timpul liber. De fapt, e al lui Onea, dar pot spune că e și al meu, că suntem colegi. Ha, ha, ha!". 

MM Stoica s-a enervat în direct! Răsturnare de situație la FCSB: „Vom decide la finalul cantonamentului”
FCSB
MM Stoica s-a enervat în direct! Răsturnare de situație la FCSB: „Vom decide la finalul cantonamentului”

Lângă el, ceva mai mică, o boxă albastră. „Mai ascultăm muzică, când după antrenament mai facem abdomene, flotări, streching în general". Și boxa a devenit un accesoriu obligatoriu în cantonamentele sau vestiarele fotbaliștilor. 

Apropiat de divinitate, Antonio e atent atunci când pleacă undeva ca din bagaj să nu-i lipsească colțul de credință, cel în care își începe și termină ziua. Are două icoane pe care le ține pe noptieră, una cu Sfântul Antonie cel Mare, chiar la capul patului. Lângă ele, o carte cu acatiste, Biblia, o cruce și mirul, pe care Toni îl folosește și înainte să intre pe teren. „Sunt primul lucru din bagajul meu. Peste tot le iau după mine".

Antonio Sefer a invitat echipa GSP în camera sa și a arătat cititorilor ce ia în bagaj atunci când petrece 10 zile departe de casă
Noptiera lui Antonio Sefer din Antalya
Antonio Sefer a invitat echipa GSP în camera sa și a arătat cititorilor ce ia în bagaj atunci când petrece 10 zile departe de casă
Sticluțele cu mir sunt nelipsite din bagajul lui Antonio Sefer

Vitaminele, pastilele și o carte, în bagajul lui Antonio Sefer

Revenit după o răceală ce l-a bântuit preț de câteva zile, Sefer a cărat cu el și câteva vitamine și medicamente: „Voiam să fiu sigur că sunt sută la sută. M-a încercat o răceală câteva zile. Nu foarte rău, m-am recuperat repede". 

Tot pe noptieră, lângă colțul de rugăciune, Toni avea și cartea "Adrenalină", poveștile nespuse ale lui Zlatan Ibrahimovic. Dăruită de un prieten, care o primise de ziua lui, însă o avea, așa că i-a dat-o lui Toni: „Mai citesc, nu mereu, nu vreau să fiu ipocrit, uneori sunt prea obosit. Dar mai citesc, da!". 

Antonio Sefer: „Lucruri multe îmi iau în vacanță, nu aici”

Căști, o șapcă cumpărată recent, o pereche de pantaloni "de purtat prin cameră", un parfum, un trening, niște maiouri: „V-am zis că o să vă dați seama că mi-a făcut mama bagajul. Îi plac, mereu îmi pune în bagaj, nu prea le port, dar așa face ea". Apoi tricouri, șosete și boxeri. „Ăsta e tot geamantanul meu, pe care mi l-a făcut mama". 

Antonio Sefer a invitat echipa GSP în camera sa și a arătat cititorilor ce ia în bagaj atunci când petrece 10 zile departe de casă
Lucrurile din geanta lui Antonio Sefer

La o contabilizare, nu mai mult de 15 lucruri, incluzând aici și periuța, pasta de dinți și echipamentul de la Rapid. „Nu iau niciodată lucruri multe cu mine. Doar când plec în vacanță. Aici avem tot de la club. Cam asta e ce am eu. Vă mulțumesc că m-ați însoțit în camera mea!". 

Citește și:

Cei 5 superportari de la care Horațiu Moldovan ar lua câte o calitate: „El e favoritul meu”

Baiaram s-a operat azi la Barcelona » Cât va lipsi de pe gazon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Ianuarie 2023, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  11 Ianuarie 2023, 14:25

Mult succes, Antonio Sefer !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează