FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, 21:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

Anunț categoric înainte de CFR Cluj - FCSB + Ce se va întâmpla cu tehnicianul clujenilor dacă echipa pierde

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 11:09

CFR Cluj, locul 4, și FCSB, locul 1, joacă azi, de la ora 21:00 în derby-ul etapei. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre meciul cu FCSB și a spus că antrenorul Toni Conceicao nu va fi demis dacă echipa va pierde duelul cu rivala roș-albastră.

"Am fost la toate antrenamentele în această săptămână. Jucătorii s-au pregătit foarte bine și sunt foarte concentrați. Am vorbit în această dimineață cu Toni Conceicao și mi-a zis că jucătorii s-au pregătit bine și are sentimentul că totul va fi în regulă. Jucătorii sunt serioși.

Suntem două echipe de valori apropiate, iar orice rezultat este posibil. FCSB este o echipă puternică, are un lot bun, echilibrat. Dică e un antrenor bun și îl apreciez pentru ce face. FCSB este echipa cu care ne vom bate pentru câștigarea campionatului.

Noi ne dorim să câștigăm. Nu mă gândesc la altă variantă. Soarta lui Conceicao nu depinde de meci. Este un antrenor bun, apreciat și respectat de jucători. Cred că vom continua împreună indiferent de rezultat. Jucătorii îl apreciază pentru antrenamentele sale, lucrează foarte mult cu mingea", a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.

"Din păcate, avem câțiva jucători accidentați. Deac și Culio încă nu și-au revenit. În plus, Mailat a venit cu probleme de la naționala de tineret"Iuliu Mureșan

 

clipboard01

Citește și: Arși la bani după eșecul cu Dudelange, jucătorii CFR-ului joacă pe o primă importantă azi

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  16 Septembrie 2018, 16:42
Postat de random_ pe 16 Septembrie 2018, 12:13

Daca Steaua castiga diseara suntem deja campioni. Ar fi o prea mare umilinta ca sa ne bata unii care au pierdut cu pescari si cu postasi aka CFR. Practic Steaua ar deveni rușinea româniei luand locul bIatistilor si al optarilor,dar asta e deja imposibil. STEAUA BUCUREȘTI CAMPIOANA LUMII EȘTI!

Aroganţă. Suntem la IAŞI.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Septembrie 2018, 14:35

Anunț categoric: nu se va întâmpla NIMIC!. Așa trebuia să scrii crătițoiule sai care mai ești p'colo. Ne scuteai de pierdut vremea cu articolul ăsta de 2 bani.

luisharcsa
luisharcsa  •  16 Septembrie 2018, 13:44
Postat de cpt.ahab pe 16 Septembrie 2018, 11:50

CFR-ul ar fi foat foarte departe fără această filoxeră numită Mureșan. Până și Gigi este peste el, ca valoare umană!

Cred ca te inseli.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează