FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

UPDATE Fotbalistul dorit de FCSB și de Rapid a explicat pentru GSP pe cine a țintit la interviu: „Vorbiți prea mult în România! Încetați! Veniți cu banii”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 11:46 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 11:46

Paul-Arnold Garita (27 de ani), atacantul lui FC Argeș, a răbufnit la finalul remizei contra Chindiei, scor 1-1, acuzând că nimeni nu încearcă cu adevărat să-l transfere, în ciuda faptului că-și declară interesul pentru serviciile sale. 

UPDATE - Arnold Garita vine cu precizări suplimentare

În această dimineață, Arnold Garita a venit cu lămuriri cu privire la răbufnirea de la finalul meciului cu Chindia. Mesajul transmis Gazetei:

Atunci când am spus să nu mai vorbiți, nu mă refeream la jurnaliști sau comentatori sportivi. Engleza mea nu este foarte bună și este posibil să fi fost înțeles greșit. 

Mă adresam celor care lansează zvonuri false, care spun în gura mare că vor să mă transfere, dar în final nu fac nimic. Am impresia că procedează așa mai mult ca să mă distragă! 

Îmi prezint scuzele dacă am fost înțeles greșit.

„A alergat pe teren cu iubita dezbrăcată în spate” » Atacantul român ajuns pe prima pagină a tabloidelor din Anglia: „Era isterie. Nu înțelegeau de unde am apărut”
INEDIT
„A alergat pe teren cu iubita dezbrăcată în spate” » Atacantul român ajuns pe prima pagină a tabloidelor din Anglia: „Era isterie. Nu înțelegeau de unde am apărut”

Știrea inițială - Răbfunirea lui Arnold Garita: „Oamenii din România vorbesc prea mult!”

Arnold Garita a fost pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid în ultimele luni, dar mutarea nu s-a concretizat. Golgeterul lui FC Argeș spune că nimeni nu l-a contactat și s-a declarat deranjat de situația creată. 

„Toți oamenii din România vorbesc prea mult. Nu e important pentru mine, eu rămân concentrat, îmi fac treaba. Unii de la alte echipe spun: «îl vreau pe Garita!». Dar ei nu au venit niciodată cu banii pentru Garita, nicio echipă nu m-a sunat.

Doar au vorbit și au tot vorbit. Încetați să mai vorbiți! Nimeni nu a vorbit cu mine și cu clubul. E important ca toată lumea să se oprească din a mai vorbi. Lăsați-mă în pace, să mă concentrez pe fotbal, vreau să joc fotbal!

Dacă nu ai oferte concrete, nu vorbi de mine, oprește-te! Toată lumea vorbește! Sunt concentrat la fotbal, mai am 6 luni și termin. Lăsați-mă să îmi fac treaba. Mă vreți, sunați la club! Nu mă vreți, nu mai vorbiți!”, a răbufnit Garita la Orange Sport.

Constantin Schumacher: „Garita a venit aici să joace. Toți suntem nervoși!”

Constantin Schumacher, „principalul” din acte la FC Argeș, a avut un mesaj pentru Garita.

Și noi suntem nervoși. Garita trebuie să asculte indicațiile, nu trebuie să fie nervos, să dea din mână, pentru că asta e meseria lui. A venit aici plătit să joace, îl felicit că a înțeles, a alergat mult mai mult în repriza a doua. Are și el momentele lui, toată lumea așteaptă multe de la el. Este jucătorul pe care ne vom baza și va fi din ce în ce mai bun
- Constantin Schumacher, antrenor în acte la FC Argeș

VIDEO. Petre Grigoraș a dat lovitura de start în Farul - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fostul campion cu FCSB se ia de Becali: „După câte eforturi faci, mă scoți după 45 de minute? Lasă-mă, frate, să plec acasă!”

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Cordea a fost rezervă în victoria cu Hermannstadt: „Îl necăjește!” + motivul schimbării lui Sorescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
invinctus
invinctus  •  24 Ianuarie 2023, 09:13

Un pacalici care de bun ce este a ajuns in cel mai slab campionat din Europa in Romania la Pitesti !!!

paolo12
paolo12  •  24 Ianuarie 2023, 04:53

Ce obraznic! Parca îl văd ca rămâne la Pitești vreo 3 ani.

nicohak55
nicohak55  •  24 Ianuarie 2023, 04:02

Se crede vreo vedetă și *** ăsta . A venit într-un campionat *** , la o echipă și mai peticită și-și dă aere de Mbappe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează