FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 3-2

ASTRA - CFR CLUJ 3-2 // „Chirurgul” Dan Alexa a anesteziat campioana: „M-a ajutat că au fost atât de irascibili!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 23:35

Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a analizat victoria reușită în fața celor de la CFR Cluj. 

„Ne-a ajutat faptul că cei de la CFR au fost atât de irascibili”, a opinat „Chirurgul”.

„Am încercat să controlăm jocul. Cred că e o victorie meritată, inclusiv 11 la 11 am fost mai buni. Sunt nemulțumit că am primit un gol în superioritate numerică, dar per total e o victorie meritată .CFR s-a apărat cu 10 jucători în spatele mingii, au jucat mult bazându-se pe mingea a doua.

Arbitrajul lui Colțescu a fost foarte bun, are acoperire regulamentară la toate fazele. Nu vreau să comentez ce fac cei de la CFR Cluj, dar pe mine m-a ajutat că au fost atât de irascibili” a declarat Dan Alexa, la Look Sport. 

Cea de-a 800-a partidă a CFR-ului în Liga 1 din istorie a avut parte de o desfășurare halucinantă. Dan Petrescu a făcut scandal și a fost eliminat înainte de pauză, apoi doi jucători din tabăra clujenilor, Camora și Vâtcă, au plecat mai devreme la vestiare în repriza secundă.

Vezi și: 

ASTRA - CFR 3-2 // N-a mai stat nici o secundă! Dan Petrescu a făcut un gest EXTREM după ce a fost eliminat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
100002473541087
Danut Ognean  •  01 Septembrie 2019, 11:10

titlul corect era arbitrul coltescu a anesteziat campioana cfr

1602618713354591
Mircea Irimus  •  01 Septembrie 2019, 09:14

"Maimuta" nu chirurg!Coltescu a b atut CFR-ul nu Astra!Becali sau Hagi ce ar fi facut daca echipele lor ar fi fost sanctionate pe nedrept cu 2 de 11 m si un cartonas rosu!? Doar cartonasul rosu dat lui Vatca este corect acordat-dar fara 11 m,care a fost acordat dintr-o eroare de necunoastere a regulamentului sau ca asa a avut Coltescu tema dinainte de meci data!

rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2019, 08:20

E obisnuit de la Anamaria cu irascibilitatea! Penibil!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează