FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

ASTRA - CFR CLUJ // EXCLUSIV Astra vrea să trimită titlul la FCSB! Amenințări pentru CFR Cluj: „Punem piedică viitoarei campioane”

Mike Cestor în duel cu Ioan Hora
Mike Cestor în duel cu Ioan Hora

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 15:07

Astra și CFR Cluj joacă azi, de la ora 21:00, în ultimul meci  din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Mike Cestor, fundașul francezi al Astrei, vrea să strice fiesta CFR-ului.

Mike Cestor, 27 de ani, vrea să se răzbune pentru ratarea uriașă din prelungirile ultimei etape jucate de Astra, cu FCSB (0-1). Ar fi putut egala la ultima fază, n-a calibrat pe spațiul porții reluarea cu capul. Acum, cu CFR Cluj, congolezul visează să dea lovitura.

Cu toate că e conștient împotriva cui va juca Astra. Giurgiuvenii au reușit să-i elimine pe ardeleni din semifinalele Cupei României și vor juca finala cu Viitorul. Dar în Liga 1, CFR a învins de două ori Astra, o altă partidă încheindu-se la egalitate.

„Vrem să lăsăm o impresie bună la finalul campionatului. Am făcut meciuri bune în play-off, dar am pierdut la limită. Noi nu ne-am predat cu FCSB, nu o vom face nici cu CFR Cluj. Nu vrem un egal, dorim să învingem. Punem piedică viitoarei campioane, fiindcă e clar că echipa din Cluj e favorită la titlu și, oricum, e cea mai bună din România.

Cu atât mai mult dorim să învingem, să fie o victorie de palmares, de prestigiu pentru Astra. Nu e presiune pe noi, nu e teamă, e doar dorința de a face un meci bun. Veți vedea că va fi un meci foarte aprins luni seară", a declarat Mike pentru Gazeta Sporturilor. 

1gol are Cestor în tricoul Astrei, în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, 1-0 cu Sepsi, singurul succes al giurgiuvenilor în play-off

32 de meciuri are Cestor în primul sezon în tricoul Astrei, doar în 3 partide nu a fost integralist

5,27 este media notelor din Gazetă în Liga 1 pentru african

2016 este anul în care Astra a ieșit campioană, cu Marius Șumudică antrenor. Clujenii pot repeta în 2019 titlul câștigat anul trecut

Citește și:

Gigi Becali, atac frontal la Dan Petrescu: „Ai venit la echipa asta la care au muncit alții! O să se arate «baba pricina» ”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
scorpiongab
scorpiongab  •  06 Mai 2019, 18:24
Postat de Ion-Cristea Octavian pe 06 Mai 2019, 16:58

S-au inflamat stelistii dupa victoria de aseara cu oltenii. Se vor desumfla rapid diseara . CFR castiga fara probleme. In cupa au jucat cu rezervele si au scos un 2-2. Azi castiga si sambata sărbătoresc titlul, Craiova nu are cum sa emită pretenții! Hai CFR!

corect, Craiova va baga juniorii ca in fiecre an :)

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Mai 2019, 18:06

cine vorbeste cestor fundasul fcsb-ului

1ianuarie
1ianuarie  •  06 Mai 2019, 18:02

Cine a scris titlul articolului te bagă în ceață....Astra vrea să trimită titlul la fcsb și pun piedică viitoarei campioane ! Voi înțelegeți logica titlului?!?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează