FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 3-2

ASTRA - DINAMO 3-2 // VIDEO Constantin Budescu nu se așteaptă să fie convocat de Contra: „Voi m-ați forțat de fiecare dată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 23:05

Constantin Budescu (30 de ani) a reușit „dubla” în meciul cu Dinamo, scor 3-2, dar a încasat un cartonaș roșu. Totuși, acesta s-a liniștit când a aflat că nu va sta în următoarea etapă din Liga 1, ci în meciul din Cupa României, cu Flacăra Horezu.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„M-am simțit bine. Cred că toți am jucat bine în această seară. Ne doream foarte mult victoria în această seară. Mi-am ajutat echipa. Înainte de meci am vorbit că trebuie să câștigăm cu orice preț.  

Și eu eram dezamăgit că am luat roșu. Am țipat pe aici pe hol, nu știu la cine, îmi cer scuze. După am aflat că o să stau în Cupă și este mai bine. Eram mai mult supărat pentru că nu știu dacă am luat vreun roșu și a fost urât, dar m-am mai liniștit acum”, a spus Constantin Budescu, după meci.  

Întrebat despre o posibilă convocare la echipa națională, Constantin Budescu a răspuns extrem de sincer. Mijlocașul nu se așteaptă să fie convocat de Cosmin Contra: „Mai rar cu naționala eu. De câte ori am fost pe acolo m-ați forțat voi. Am jucat un meci jumate și vorbim despre națională? Important e să joc meci de meci la echipa de club”.

VEZI ȘI: 

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
saliceanu
saliceanu  •  22 Septembrie 2019, 16:47
Postat de remarque pe 22 Septembrie 2019, 11:18

probabil cel mai bun jucator din campionatul nostru. Asa capricios cum este, supraponderal, lenes, indolent este peste orice alt jucator de la noi. Talentul si forta lui nativa ar trebui sa il impuna si la nationala. E si in forma si efectiv face diferenta cand e in dispozitie buna de joc. Dar na....la nationala de fotbal a Romaniei sunt interese. Ca la oricare nationala a noastra la orice alt sport. Daca pe marele Dobrin l-am izolat ce sanse are bietul Budescu? Nu e in tabara care trebuie.....Prin atitudinea lui s-ar potrivi la o echipa cum este U. Ar fi zeu aici.

La U ar fi zeu orice jucator care stie sta in papuci. :)))

2156398717920544
Sorin Dode  •  22 Septembrie 2019, 14:13
Postat de Cantemir Mefa pe 22 Septembrie 2019, 10:53

Un jucător extrem de valoros Budescu, dar atâta timp cât clanul de derbedei berbecalioți (mă refer la impresari) for dicta selecția la Națională, România nu se va mai califica la vreun turneu final. Îl vrem pe il Luce la Națională, pt că ar face selecția corect, în funcție de forma de moment a fiecărui jucător.

Lucescu face selectia pe dracu corect! Daca o facea corect, in 1985 aducea la nationala majoritatea jucatorilor de la Steaua si ne calificam la Mexico 86...

mosvasile
mosvasile  •  22 Septembrie 2019, 12:24

Pai sa ne intelegem tovarasi GSP -isti!Chemam la nationala pe toti cei care i-au dat gol lui Dinamo?Nu ziceati voi ca Dinamo are aparare din bambilici?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează