FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 3-2

ASTRA - DINAMO 3-2 // VIDEO Dan Alexa dă de pământ cu ultrașii dinamoviști: „Pe cine bat ei, mă? Pisoii din PCH mă înjură la meci și pe stradă vin să-și facă poze cu mine!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 23:21

Dan Alexa (39 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, și a avut un mesaj tranșant cu privire la suporterii „câinilor”, care l-au înjurat pe el și pe impresarul Anamaria Prodan.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Atâta timp cât îmi înjuri familia și copiii... pentru mine galeria lui Dinamo este formată din niște pisoi. În țarcul ăla sunt tari. Le permite Negoiță. Nu știu de ce au atâta frică de galeria asta (n.r. oficialii lui Dinamo). Ei știu unde mă găsesc. Fac semne că ne bat, că sunt smardoi. Eu nu știu vreun smardoi de acolo. Îi aștept, dar nu va veni nimeni, pentru că ei sunt puternici pe site-uri, au un grup de 20-30, dau foc la hotel, se sperie Negoiță, începe să îi caute, vorbește cu ei. Asta merită. Una dintre problemele lui Dinamo este și galeria. 

O să le transmit toată viața mea: ăia doi șefi de galerie, Elias și cu Tararache, sunt niște pisoi. Ei au oportuniști, și-au umflat buzunarele pe la Dinamo. Proștii ascultă de ei: «Hai, copii, bătaie». Pe cine bat ei, mă? Nici covoare nu pot să bată. Nu sunt surescitat după victoria asta. Vreau să mă caute să îmi arate cât sunt de bărbați, îi aștept unde vor ei. Li se permite foarte mult și ei sunt niște pisoi. Dacă mă văd acum pe stradă ei fac poze cu mine”, a spus Dan Alexa, după meci. 

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  23 Septembrie 2019, 14:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Septembrie 2019, 18:31
Postat de pittt pe 22 Septembrie 2019, 17:33

Ca sa o lase sa-l bata, Prodanca a stat la Alexa, asa ca PCH vedeti cum faceti !!!

Așa o fi făcut și Meme cu suporterul ăla?

pittt
pittt  •  22 Septembrie 2019, 17:33

Ca sa o lase sa-l bata, Prodanca a stat la Alexa, asa ca PCH vedeti cum faceti !!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează