FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 3-2

ASTRA - DINAMO 3-2 // VIDEO EXCLUSIV Ioan Niculae răsuflă ușurat: „Dacă eram în țară trebuia să le dau prime. Norocul meu!” :D + Îl face praf pe Mihai Răduț

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 22:51

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, nu a fost prezent la meciul cu Dinamo, scor 3-2, dar s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și le promite jucătorilor o primă dublă la meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa viitoare. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Eu nu cred că Budescu merita cartonaș roșu acolo. Unui astfel de jucător, mai ales că e căpitanul echipei, nu poți să dai roșu, dar nu despre asta trebuie să vorbim. Important e că echipa a arătat bine.  

Dan Alexa a pus bine echipa pe teren astăzi. A ținut cont și de niște observații din partea clubului. Mă refer și la băiatul ăsta pe care l-a băgat în repriza a doua, Graur, mă refer și la Răduț, care trebuia să mai stea și el pe tușă că nu aleargă. O fi fost mai greu la școală cu alergarea, dar dacă nu poate să alerge, va pierde echipa. În rest, am numai cuvinte de laudă și pentru staff-ul tehnică.  

Echipa trebuie felicitată. Dacă eram în țară trebuia să dau o primă, norocul meu. Le dau plăcerea să negocieze cu mine după meciul cu Chindia Târgoviște. Le dau o primă dublă. Din momentul ăsta, cred că Astra va avea pretenții în campionat. Clubul are stabilitate financiară”, a spus Ioan Niculae, la GSP LIVE.

...despre Gabi Tamaș: „Este un fotbalist excepțional. Este mereu cu cel puțin jumătate de oră înainte de antrenament și mai stă cel puțin jumătate de oră și după. Separă total viața lui personală de fotbal. Mi-a spus că el nu bea mai mult de o dată pe lună și i-am spus că eu așa sunt de acord. I-am spus să nu se vadă la fotbal”

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
dora
dora  •  22 Septembrie 2019, 11:06

Radut a fost notat cu nota marcatorilor - 7 - de GSP desi nu a facut un meci stalucit.

caoradea
caoradea  •  22 Septembrie 2019, 09:34

Vad ca si Nicolae e antrenor ca Gigi. Cred ca astia au invatat fotbal la puscarie ! O fi umblat la vizite Mourinho si le-dat lectii ?

sexilian
sexilian  •  22 Septembrie 2019, 09:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează