FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2 // Dan Alexa anunță patru transferuri: „Vom arăta altfel săptămâna viitoare”

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 20:49

Dan Alexa (39 de ani), noul antrenor al Astrei Giurgiu, a anunțat că așteaptă ca alți patru jucători să se alăture lotului echipei pe care o pregătește.

Giurgiuvenii au reușit să scoată un punct din primul meci al noului sezon de Liga 1, scor 2-2 cu FC Botoșani, după ce au fost conduși cu 0-2.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„În condițiile în care s-a jucat, e un punct câștigat. Am avut foarte mulți jucători noi, s-a văzut lipsa de omogenitate. Una peste alta cred că este un rezultat echitabil.

Altfel va arăta echipa când vom aduce patru jucători săptămâna viitoare. Jucătorii importanți nu am apucat încă să îi transferăm”, spus Dan Alexa, la TV Digi Sport.

Tânărul antrenor l-a lăudat pe căpitanul echipei sale: „Denis Alibec este foarte motivat, acorat în proiectul Astrei și sunt foarte mulțumit de el”.

VEZI ȘI:

ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2 // Marius Croitoru îi plânge pe Fabbrini, Fulop și Oaidă: „Cu ei eram mult mai puternici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  14 Iulie 2019, 09:28
Postat de demolarii pe 14 Iulie 2019, 01:37

Eu tot nu pricep! Echipa sufera de lipsa omogenitatii, si 4 jucatori noi, inca necunoscuti presei vor aduce omogenitatea intr-o saptamana!?!?!? Pai ar trebuii chemati cei cu Cartea Recordurilor....sau impresarul comun, i-a trainuit pe toti in echipa spre o buna comunicare..

Corect

demolarii
demolarii  •  14 Iulie 2019, 01:37

Eu tot nu pricep! Echipa sufera de lipsa omogenitatii, si 4 jucatori noi, inca necunoscuti presei vor aduce omogenitatea intr-o saptamana!?!?!? Pai ar trebuii chemati cei cu Cartea Recordurilor....sau impresarul comun, i-a trainuit pe toti in echipa spre o buna comunicare..

107456520566405
Terminhater Terminhater  •  13 Iulie 2019, 21:32
Postat de Terminhater Terminhater pe 13 Iulie 2019, 21:26

Vine prodanca în ţară şi îl umple de energie ... Sau îl sleieşte ...

Pfuuuuuu ... mai jos zice Telekom că femeia cu moravuri îndoielnice a fost teleportată în parcarea de la stadionul din Giurgiu şi i-a şi tras un pumn ... Gelozie (cum zic ei ) nu cred , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează