FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

ASTRA - FCSB 3-2. Bogdan Vintilă: „Victoria cu Dinamo nu ne-a căzut bine. Dacă jucăm așa, vom avea probleme cu locul de cupă europeană”

Bogdan Vinilă +16   FOTO
Bogdan Vinilă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 22:19 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 23:21

Bogdan Vintilă, 48 de ani, antrenorul FCSB-ului, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului cu Astra Giurgiu, pierdut cu 2-3 deși roș-albaștrii au condus cu 2-0.

Tehnicianul FCSB-ului a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea cu Astra, motivând că succesul înregistrat cu Dinamo în Cupă, 3-0, a avut un efect de bumerang asupra echipei sale. Dacă până înaintea acestei etape vorbea de șansele la titlu, acum Vintilă se teme să nu rateze locurile de Europa.

„Am făcut niște greșeli elementare, greșeli de poziționare, de marcaj, lucruri simple care ne-au costat foarte mult. Sunt dezamăgit de faptul că am muncit mult, am avut jocul în mână, dar l-am pierdut pe o neatenție a noastră. Toată lumea e în culpă, nu doar unul sau altul. E o culpă comună. 

Victoria cu Dinamo nu ne-a căzut foarte bine, ne-a dat puțin entuziasm și n-am mai fost echilibrați foarte bine. Plătim tribut lipsei de personalitate din fața porții și deciziilor greșite din faza de apărare. 

E foarte greu de recuperat distanța față de primele locuri. Dacă vom juca așa, vom avea probleme și cu locul de cupă europeană! Ne așteaptă un meci de care pe care cu FC Botoșani. Trebuie să muncim, să ne trezim și să arătăm că suntem o echipă de prima parte a clasamentului”, a spus Vintilă, la Look Sport. 

VIDEO. Conferința lui Bogdan Vintilă: 

+12 FOTO

Clasament play-off Liga 1:

Astra - FCSB 3-2. Splendoare în iarbă! Denis Alibec, „dublă” de senzație contra fostrei echipe! Revenire de la 0-2 + FCSB e pe 4!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează