FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

ASTRA - FCSB 3-2. Denis Alibec, primele declarații după ce și-a îngenuncheat fosta echipă: „Nu eu am vrut să plec de la FCSB, am fost dat afară”

ASTRA - FCSB 3-2. Denis Alibec, primele declarații după ce și-a îngenuncheat fosta echipă +16   FOTO
ASTRA - FCSB 3-2. Denis Alibec, primele declarații după ce și-a îngenuncheat fosta echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 22:23 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 23:30

Denis Alibec (29 de ani) a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest campionat. Vârful Astrei a înscris o „dublă” în meciul cu FCSB, câștigat cu 3-2, luându-și o nouă revanșă în fața echipei care a renunțat la el în 2018. 

„La 0-2 nu mă așteptam să mai revenim. Am arătat ca o familie. Am primit un impuls la pauză din partea lui Mister (n.r - Bogdan Andone). 

Cred că prima repriză a fost cea mai bună repriză a Stelei din acest campionat. Nu mai știam pe unde să alergăm, dar știam că ei vor cădea în repriză secundă”, a spus Alibec.

„Nu eu am vrut să plec de la FCSB, am fost dat afară. Dar nu știu dacă aș mai fi rămas, se strânseseră multe atunci. Important e că mi-am revenit și mi-am relansat cariera aici”
Denis Alibec

Denis Alibec: „Sper să pot fi lăsat să plec”

În finalul interviului, Denis Alibec a mărturisit că așteaptă un transfer din străinătate, transmițându-i un mesaj patronului Ioan Niculae: „Mai am multe de spus fotbalului, sper să pot fi lăsat să plec să joc și eu în cupele europene”, a spus Denis Alibec.

Premieră pentru Denis Alibec în Liga 1, la 29 de ani + bilanț senzațional contra fostei echipe

Denis Alibec a înscris, la 29 de ani, primul gol în campionat cu o lovitură de cap. Căpitanul Astrei a marcat pentru 1-2 lovind cu capul o minge pe care a centrat-o Radunovici de pe stânga. Denis adunase 64 de goluri fără să fi marcat cu capul până acum. 

În minutul 80, Denis Alibec a reușit „dubla”, reușind cel de-al cincilea gol din acest sezon împotriva FCSB-ului. Acesta marcase o „dublă” și în precedentul meci direct, câștigat de Astra cu 3-1 pe Arena Națională. 

+12 FOTO

ASTRA - FCSB 3-2. Cine-ar fi crezut? Premieră pentru Denis Alibec în Liga 1, la 29 de ani + bilanț senzațional contra fostei echipe

Astra - FCSB 3-2. Cei mai buni din curtea școlii! Denis Alibec, „dublă” de senzație contra fostei echipe » Revenire de la 0-2 + FCSB e pe 4!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1669672916589896
Costica Stefanovici  •  30 Iunie 2020, 07:39

Astra a câștigat datorită marilor gafe ale lui Miron.Inexplicabile!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  29 Iunie 2020, 23:32

Rîsul curcilor. Te-au bătut fostul antrenor şi fostul jucator. Nici asta nu-ti spune nimic Bacali?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează